Zanimljivosti

MUŠKARAC SA KRAVOM NA POVOCU JE HIT DANA ZALJUBLJENIH: Ovako nešto nikada niste imali prilike da vidite

Društvene mreže danas su preplavljene snimcima sa temom ljubavi, ali je ovaj ipak pobedio

14.02.2024 15:20

MUŠKARAC SA KRAVOM NA POVOCU JE HIT DANA ZALJUBLJENIH: Ovako nešto nikada niste imali prilike da vidite
twitter/printscreen/@RealUntoldStory

Dan zaljubljenih je prilika da voljenoj osobi pokažete koliko vam znači i podsetite je koja je njena uloga u vašem životu. To možete da učinite darivanjem slatkiša, pića, knjige ili odlaskom na romantičnu večeru. Ali, današnji dan je i prilika da zaljubljeni muškarci zaprose svoje devojke na nesvakidašnji način koji će one dugo pamtiti.

Tome u prilog ide i snimak koji je postao viralan na  društvenim mrežama. Na njemu se vidi stariji muškarac kako vodi kravu na povocu. Mnogi će reći da u tome nema ničeg romantičnog. Ako, kako snimak odmiče, tako se vidi da je životinja zapravo oslikana i da predstavlja hodajući mural sa romantičnom porukom.

U prvom delu tela krave oslikana je devojka, a u drugom delu muškarac koji trči za njom, noseći u ruci buket cveća. Ova jedinstvena kreacija privukla je veliku pažnju na mrežama zbog maštovite I šarmantne umetničko-romantične prezentacije.

Brojni korisnici nisu skrivali oduševljenje kad su odgledali ovaj snimak, pa su počeli da ga lajkuju i repostuju, učinivši ga viralnim.

 

 

- Video je genijalan, a ideja vrhunska!

- Volela bih da me moj dečko danas zaprosi tako što će prirediti nešto ovako otkačeno i genijalno!

- Ko kaže da je za Dan zaljubljenih neophodno da izdvojite brdo para da biste fascinirali voljenu osobu? Uvek su važne tri stvari: ljubav, pažnja i kreativnost, a autoru ovog snimka očigledno ništa od toga ne manjka.

- Preslatko je. Nadam se samo da je krava uživala dok su je oslikavali bojama koje će, verujem, moći lako da speru sa nje – bili su neki od komentara ispod ovog viralnog videa na društvenim mrežama.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)