Zanimljivosti

MLADA JE BACILA BIDERMAJER, A ONDA JE USLEDILA GLADIJATORSKA BORBA ŽENA: Završna scena zapanjila je sve, muškarcima pale vilice! (FOTO+VIDEO)

Tejlor Brč je bila jedna od gošći koja je zamalo uhvatila buket, ali na kraju ipak završila na zemlji i to u nimalo prijatnom izdanju.

15.12.2023 18:00

MLADA JE BACILA BIDERMAJER, A ONDA JE USLEDILA GLADIJATORSKA BORBA ŽENA: Završna scena zapanjila je sve, muškarcima pale vilice! (FOTO+VIDEO)
Tiktok-taylor_birtch

Tejlor Brč bila je na venčanju sa kog će dugo pamtiti jedan krajnje ponižavajući trenutak. Bacanje bidermajera je tradicija koja se rado primenjuje i danas. Mlada svoj bidermajer na kraju venčanja baca preko ramena, a dama koja ga uhvati će, navodno, imati najviše sreće u ljubavi, te će, prema verovanju biti ona koja će se prva udati sledeća. Naravno, borba za bidermajer nije borba za loptu nalik sportskim utakmicama, ali je ova bila poprilično tome nalik.

Snimak je prosleđen Tik-tokom, a dobio je veliki broj sviđanja. Video počinje slikom mlade u venčanici koja stoji napolju i priprema se da baci svoj buket. Iza nje je oko desetak nevenčanih devojka koje se pripremaju da ga uhvate. Mlada je više puta u šali zamahnula dok najzad zaista nije bacila bidermajer, a onda je usledila prava borba.

Izgleda da se plavuša koja je bila u beloj kratkoj haljini nameračila da baš ona uhvati buket. Kako je bidermajer leteo, on zaista izgleda kao da pada u ruke baš ove plavuše, ali u tom trenutku kao da su se i ostale žene razgoropadile, pa su krenule bukvalno da se otimaju o ovaj simbolični buket cveća.

Tejlor je bila ta kod koje je buket na kraju završio, ali ljuta plavuša nije htela da ga tek tako prepusti drugoj ženi. Tako da iako je Tejlor već bila maltene na podu pošto je do nje došao bidermajer, plavuša joj ga je bukvalno istrgla iz ruku i odgurnula je. Sve to rezultiralo je da Tejlor ostane bez buketa, padne na zemlju i još joj su joj grudi ugledale svetlost dana, budući da je bila u topu. Tejlor je tako ležala na travi poražena i postiđena, a sve ostale žene i muškarci su netremice posmatrali ovu scenu, sve dok jedna devojka nije prišla da joj pomogne. Muškarcima su vidno pale vilice, što od šoka oko borbe žena, što od prizora golih grudi.

- Onaj trenutak kada sve zasenila prizorom svoji grudi na venčanju. Ona nije morala to tako da uradi - piše u opisu videa, a o tome je pisao i San.

 

 

Snimak je naišao na veliki broj reakcija.

- Ali žene koje se otimaju o buket kao da je reč o životu ili smrti!

- Ta plavuša zaista deluje agresivno.

- Stvarno ga je preterala!

- Ovo je kao na NBA utakmici prve lige, borba za loptu!

- Baš me zanima da li se ta plavuša zaista udala prva!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)