Zanimljivosti

ON JE NIJE POZVAO NI NA PIĆE, A DRUGI JE ODVEO "PREKO NEBA DO SEN TROPEA": Putovanje ove devojke se pretvorilo u pravu bajku! (FOTO+VIDEO)

Jedna tiktokerka je pokazala kako ne treba gubiti vreme i čekati nečiji poziv, dok je vaša sreća možda "iza ćoška."

21.07.2023 21:00

ON JE NIJE POZVAO NI NA PIĆE, A DRUGI JE ODVEO "PREKO NEBA DO SEN TROPEA": Putovanje ove devojke se pretvorilo u pravu bajku! (FOTO+VIDEO)
Printscreen/TikTok/batshevahaart

Većina devojaka kada se zaljubi, ili joj se sviđa neki momak, čeka njegov prvi korak i retko kada nekome drugom da šansu. Nažalost, često se to iščekivanje pretvori u večnost, pa se u životu devojke pojavi neko drugi.  

Jedna Tiktokerka, koja se na ovoj društvenoj mreži predstavlja kao Batševa, odlučila je da podeli sa pratiocima baš takvo iskustvo koje je doživela na putovanju. Ona je umesto poziva na piće od svoje simpatije, dobila poziv na večeru od potpunog stranca i to ni manje helikopterom.

Shutterstock

Jedna tiktokerka se uputila na putovanje za koje nije znala šta joj donosi

Istinita priča koju je Batševa podelila sa svojim pratiocima počela sa posetom ženi koja gleda tarot, koja je devojci predvidela putovanje na jug Francuske, koje je ona svakako planirala, rekavši joj kako je očekuje romantično životno iskustvo koje će joj promeniti život.

- U redu, bila sam uzbuđena, nisam znala šta me očekuje i šta će se desiti. Spojila sam se sa ovim momkom.  preko zajedničkih prijatelja. Rekla sam mu da može da dođe po mene, jer su mi prijatelji otkazali druženje, a on je pitao da li želim na večeru i da li da pošalje helikopter po mene da odemo do San Tropea da se zabavimo - kaže u objavi oduševljena devojka. 

Tiktokerka je objasnila kako ju je pokupio za deset minuta i kakav je autfit za tu priliku imala. Devojka je pokazala haljinu naranddžaste boje koja otkriva bočni deo struka, rekavši da ju je odabrala za ovu zabavu.

Komentari su počeli da se nižu, a pratioci su je podržali i rekli joj da ne propusti tu šansu.

 

- Uzmi to devojko.

- Devojko, oni uvek čekaju tako dugo.

- Iskreno verujem u ovo.

- To je to.

- Tip muškarca kojeg želim da upoznam - komentarisale su mnog devojke.

Mnoge devojke su se našalile da su oduvek želele takve "probleme", a mnoge nisu krile da su oduvek htele da sretnu muškarca koji je spreman da preuzme inicijativu. Devojka je u svojim objavama pokazala kako je putovanje u Evropu bili vredno truda, jer ju je samo sudbina spojila sa galantnim francuzom.

@batshevahaart Replying to @Kailey Breyer🌟 here is how it all went down #manifestyourdreams #datingbelike #singlelifebelike ♬ original sound - BATSHEVA

Batševa u svojim objavama pokazuje kako često putuje na egzotične destinacije. Ne znamo koji je epilog priče, ali svi se nadaju da će priča imati srećan kraj. Veruju da njena pređašnja simpatija gleda njene postove koje je podelila sa pratiocima. 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)