Zanimljivosti

VEZA KOJA JE UZBURKALA JAVNOST ŠIROM SVETA PUKLA ZBOG MAČKE, ALI TO NIJE SVE: Muškarac pred odlazak uradio nešto neoprostivo, ostaćete u šoku!

Ajris Randi i Muhamed, koji je mlađi od nje 46 godina, razišli su se nakon tri godine braka.

20.07.2023 21:00

VEZA KOJA JE UZBURKALA JAVNOST ŠIROM SVETA PUKLA ZBOG MAČKE, ALI TO NIJE SVE: Muškarac pred odlazak uradio nešto neoprostivo, ostaćete u šoku!
YouTube/printscreen

Ajris Randi (82) i Muhamed (37), u prošlosti su dospeli na naslovne strane širom sveta kada su se pojavili u emisiji "Ovo jutro" i kada je ono otvoreno pričala o njihovom odnosu. Međutim, sada, posle tri godine braka, zamenila ga je sa mačkom. 

Otmena penzionerka upoznala je Muhameda na Fejsbuku 2019. godine. Odmah su se pronašli i venčali se godinu dana nakon upoznavanja, a zgodni egipćanin je dobio vizu za boravak u Velikoj Britaniji. 

- Nikada nisam očekivala da ću se zaljubiti u nekoga 46 godina mlađeg od mene, ali jesam. Obožavala sam sve vezano za Muhameda - rekla je Ajris. 

YouTube/printscreen,facebook.com

Ajris Randi i Muhamed su se venčali godinu dana nakon upoznavanja

Ono što je oduševilo publiku jeste njena iskrenost vezana za njihov se*sualni život

- Tokom prve bračne noći koristili smo celu kadu na način na koji ne možete da zamislite, to je bila noć za pamćenje. Ono što mogu da kažem jeste da je Muhamed najbolji ljubavnik kojeg sam mogla da poželim - rekla je Ajris. 

Takođe je podelila sa javnošću u kom položaju su imali se*s da bi zaštitili njenu delikatnu kožu.

- Moja koža je veoma tanka. Muhamed mora da bude oprezan kada me uhvati za bilo koji deo tela, jer mi lako "pocepa" kožu. Kada je u pitanju vođenje ljubavi jedina poza koju smo mogli da koristimo jeste dogi stajl - dodala je Ajris.

YouTube/printscreen

Ajris je nakon tro godine braka napustila Muhameda

Međutim, romansa iz bajke se završila nakon tri godine braka, što je Ajris ispričala za za "Kloser". Posle nekog vremena ljubav su zamenile konstantne svađe

-Nekada smo imali odličan se*sualni život, ali onda, umesto da vodimo ljubav, počeli smo da se svađamo oko svega i svačega. Ne mogu to više da podnesem, nisam više tinejdžerka, ipak imam 83 godine. Želim samo miran život koji sam pronašla sa svojom mačkom, gospodinom Tibsom - dodaje Ajris. 

Kaže da je mačku dobila nekoliko dana nakon što se Muhamed odselio

- Tibsa sam dobila samo nekoliko dana nakon Muhamedovog odlaska i mogu da kažem da je odličan saputnik. Nikada se ne žali, ništa mu ne smeta, i mogu da kažem da sam sa njim na istoj talasnoj dužini - dodaje Ajris.

Kaže da joj Muhamed uopše ne nedostaje i da je jako iznervirao njegov postupak pre nego što je otišao. 

- Uopšte mi ne nedostaje Muhamed. Ono što me je najviše iznerviralo jeste što je kada je krenuo uzeo moje Tempura kozice (japansko jelo) koje sam spremila za večeru - zakjučuje Ajris. 

 

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)