Ostali ljubimci

ŠOKIRAO SE KAD JE VIDEO SCENU U PARKU: Ugledao je ogromnog medveda, a onda je životinja uradila nešto što niko nije očekivao! (VIDEO)

Komentari na ovaj post samo su se nizali.

05.02.2024 13:05

ŠOKIRAO SE KAD JE VIDEO SCENU U PARKU: Ugledao je ogromnog medveda, a onda je životinja uradila nešto što niko nije očekivao! (VIDEO)
Printscreen/TikTok/borak.rasoul

Nije neuobičajeno videti divlje životinje negde na putu, na ivici šume ili u divljini. Međutim, barem sudeći po snimcima na TikToku divlje životinje sve češće bez imalo straha dolaze i do naseljenih mesta, pa i do vrata ljudi.

Razlozi za to su, barem po mišljenju stručnjaka, činjenica da je priroda narušena i da su staništa divljih životinja sve više ugrožena upravo zbog čoveka i njegovog nesavesnog odnosa prema prirodi. 

shutterstock.com

Medvedi su na društvenim mrežama postali atrakcija nakon što su korisnici otkrili kako sve umeju da se zabave

Međutim, snimak koji je objavio jedan korisnik TikToka šokirao je ljude. On je prolazio pred parka u blizini svoje kuće u naseljenom mestu i šokorao se kad je ugledao neobičnu scenu. Na video snimku se se vidi medved koji je popeo na vrh tobogana i koji se spremao da se spusti. Čovek je u neverici gledao ogromnu divlju životinju kako se nehajno ali oprezno spušta niz tobogan. Nakon što se životinja spustila nehajno je produžio dalje ne obraćajući pažnju na ljude. 

Ova scena sa medvedom je privukala veliku pažnju ljudi na društvenim mrežama, a mnogi su priznali kako bi došli u iskušenje da mu pomognu da se spusti niz tobogan.

 

 

- Jaoo ovo je toliko slatko...

- Ako on to može, mogu i ja.

- Ovako i ja izgledam kad se spuštam niz tobogan. 

- Želeo je malo da se zabavi. 

- I medved ima pravo da se spusti niz tobogan, nigde ne vidim da piše da je to zabranjeno - bili su neki od komentara.

Niko od korisnika ove mreže nije komentarisao da i je tiktoker bio u opasnosti, jer je bio blizu divlje životinje. Budući da je bila zima i da se u pozadini video sneg, mnogi su se pitali kako je moguće da medved ne spava zimskim snom već šeta okolo i zabavlja se. 

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)