Ostali ljubimci

RIBAR JE SVEDOČIO NESVAKIDAŠNJEM PRIZORU NA PECANJU: Nije mogao ništa da uradi, zanemeo je pred scenom koja mu se odvijala pred očima

Nije stigao da odreaguje a već je preletela čamac.

03.02.2024 21:58

RIBAR JE SVEDOČIO NESVAKIDAŠNJEM PRIZORU NA PECANJU: Nije mogao ništa da uradi, zanemeo je pred scenom koja mu se odvijala pred očima
Printscreen/TikTok/alametnet

Pecanje za mnoge ribare osim omiljenog hobija predstavlja i pravo opuštanje. Boravak pored reke ili na moru i posmatranje mirne vode, mnogima stvara poseban osećaj smirenosti i prava je antistres terapija za mnoge.

Iako su ribari navikli na mnoge neprdviđene situacije, većina otprilke zna šta može očekivati na pučini. Dobar zagriz ako ima sreće i dobar ulov. Ipak, jedan pecaroš je video i više od toga. 

Pixabay.com

Pecanje je za mnoge jedan od najomiljenijih hobija

Da mu je neko rekao da će tog dana videti bukvalno ribu koja leti, verovatno bi se smejao i pripisao to nekom "ludilu".

Kako to obično biva, čuda se dešavaju. Iako nije neuobičajeno videti ribu koja iskače na površinu vode na trenutak pa se vraća u morske dubine, jedna je barem ako je suditi po snimku koji je obišao drštvene mreže uzela veći "zalet". Kako se u jednoj objavi vidi, dok je ribar smireno sedeo u svom čamcu, sa jednog kraja čamca iz vode je izronila riba koja je preletela čamac popreko i bacila se u drugi kraj vode naočigled ribara. Ribar nije stigao ni da odreaguje, a ljudi su na Tiktoku ostali zaprepašćeni i u neverici onim što su videli.

- Uhvati me ako ako možeš.

- Samo prelećem.

- Leteća hrana.

- Iznenađenje.

- Kada riba postane laka.

- I on sebe naziva pecarošem- bili su neki od komentara.

Iako su mnogi ostali u čudu prizorom koji su gledali, mnogima je ova situacija bila izuzetno zabavna pa su zbijali razne šale. Neki od tiktokera su prokomentarisali kako ribar nije trebao uopšte da ulaže napore i da je pecanje bilo nikad lakše te je riba sama došla u svoju "mrežu".

Ipak drugi su rekli da su ovakve situacije zaista jako retke i da je dobro što je ribar pustio ribu da ode svojim putem ne upecavši je, a mnogi su prokomentarisali kako je možda u pitanju i sportski ribolov te da i da je ona upecana, čovek bi je vratio nazad u vodu.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)