Kuce

UMRLA MU JE ŽENA: Ono što su mu deca poklonila vratilo ga je u život! (VIDEO)

Čini se da nema tog poklona koji će nadomestiti gubitak voljene osobe, ipak ovaj čovek je posle smrti supruge ponovo vratio osmeh na lice, a evo i zašto.

03.08.2022 21:00

UMRLA MU JE ŽENA: Ono što su mu deca poklonila vratilo ga je u život! (VIDEO)
instagram-brightworldsnews

Samoća je samo po sebi nešto najteže. Čini se da ljudi rade toliko toga samo da bi izbegli da na kraju dana dođu u svoja 4 zida. Ljudima koji provedu ceo svoj život sa nekim koga su upoznali kao veoma mladi posebno teško pada gubitak bračnog partnera. Ovaj deka je pravi primer toga, a njegova tuga posle smrti voljene supruge je bila toliko očigledna da su njegova deca došla na ideju da mu daruju specifičan poklon.

Naslednici su bili tužni kada su shvatili da je njihov otac ostao usamljen i tužan posle smrti njihove majke. Jednoga dana doneli su mu netipičan poklon. Oni su smatrali da bi pas bio idealno društvo za njihovog usamljenog oca, pa su našli jednog iz prihvatilišta za koga su smatrali da je najsličniji njegovom temperamentu.

instagram-brightworldsnews

Otac u igri sa novim ljubimcem

Ukućani su ostali oduševljeni kada su videli nasmejano lice njihovog oca. On je psu napravio krevet za spavanje pored svog, a na snimku sa sigurnosne kamere vidimo psa kako leži opušteno na tatinom krevetu, dok se on igra sa njim.

Pas je od sreće sve vreme mrdao repom i skakao po krevetu i nazad do svog kreveta za spavanje. Tata se takođe smejao i otimao je jastuk vidno raspoloženom psu. Posle dugo vremena bio je to snimak pun sreće i radosti.

 

 

- Ovo je neprocenjivo -

- Tako dobra ideja, divno! -

- Ništa nije kao pas -

- Ovo je istopilo moje srce -

- Ta deca su upravo spasila 2 života, i svog oca i tog psa -

- Scena kada čovek počne da skače po sobi zbog psa je genijalna -

- Ovo je ono što ja želim kad ostarim -

- Pas je zaista čovekov najbolji prijatelj -

- Suze mi teku same -

- Kladim se da nikad ovoliko nije skakao od sreće ni sa ženom - bilo je čak i šaljivih komentara.

Neki pokloni su ipak neprocenjivi.

instagram-brightworldsnews

Nov prijatelj

BONUS VIDEO:

Komentari (0)