Kuce

SNIMAK KOJI KIDA DUŠU! Štene je jaukalo i dozivalo pomoć: Kada su spasioci stigli, videli su NEŠTO STRAVIČNO!

Ljudska nemarnost i bezosećajnost nekada zaista nemaju granice. U to su se uverili spasioci koji su izmučeno i bespomoćno štene pronašli na ulici u poslednjem trenutku.

01.07.2022 09:05

SNIMAK KOJI KIDA DUŠU! Štene je jaukalo i dozivalo pomoć: Kada su spasioci stigli, videli su NEŠTO STRAVIČNO!
Printscreen/Youtube/Animal Shelter

Teško je opisati rečima scenu kojoj su prisustvovali spasioci kada su pronašli štene u izuzetno teškom stanju kako leži. Onako izmučen i bespomoćan, cileo je u zapomagao ne bi li ga neko izbavilo iz muke u kojoj se našao. Star svega 5 meseci, imao je rane na nogama i šapama. Međutim, to nije bilo sve.Noge su mu bile inficirane i pune crva. Spasioci koji su ga pronašli bili su šokirani i pitali su se „zbog čega je ovaj psić pušten na milost i nemilost, čekajući da umre ili da ga neko spasi?"

Pas je bio toliko preplašen da ga je plašila i ruka čoveka koja bi htela da ga pomiluje. U toj situaciji bi ili pobegao ili se povukao u za zid, ne želeći da ga bilo ko uznemirava. Uplašena životinja je odavala utisak da su je u prošlosti maltretirali. 

Barniju, kako su ga nazvali, pružena je medicinska pomoć i tretman otklanjanja crva koji je bio izuzetno nelagodan i za njega i za one koji su to radili. Stanje u kom se nalazio je bilo i jezivo i tužno. Međutim, veliko srce onih koji su ga pronašli, dalo mu je još jednu šansu za život.

Barni je se polako oporavljao i iz dana u dan izgledao je sve bolje, a zbog brzine kojom je pojeo serviranu hranu, spasioci su mislili da će se zadaviti. Toliko je bio gladan i iznemogao. 

Bilo je potrebno dosta vremena da se Barni opusti i socijalizuje, ali dogodio se i taj dan. Svi psi su zavoleli ovog zlatnog retrivera, a on se trudio da malim psima bude stariji brat. Sreća koju su spasioci osećali nakon što su spasili ovog psa bila je velika i neprocenjiva. Sada je Barni izrastao u lepog mladog psa. Upoznao je svoju novu porodicu koja će nadalje brinuti o njemu.

Printscreen/Youtube/Animal Shelter

Barni u novoj porodici uživa u maksimalnoj ljubavi i brizi

 

Oni su mu pružili maksimalnu ljubav i brigu nakon što su čuli kroz šta je mali pas prošao. Svaki novi dan za Barnija je bio srećan i nova prilika za život. Nekada stidljiv i uplašen, sada se pretvorio u jakog i neustrašivog psa. Uživao je u novom životu. Spasioci su se često pitali šta bi se desilo da nisu pronašli Barnija. Oni smatraju da ih je poslao Bog da ga spasu i pruže mu još jednu šansu za život.  

 

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari (0)