Kuce

GLEDALI SU CRTAĆ, A ONDA IH JE ON PREKINUO: Urnebesna reakcija ovih pasa nasmejala ljude na internetu! (VIDEO)

Hteo je na trenutak da im ugasi crtani film, ali nije se dobro proveo.

30.01.2024 14:30

GLEDALI SU CRTAĆ, A ONDA IH JE ON PREKINUO: Urnebesna reakcija ovih pasa nasmejala ljude na internetu! (VIDEO)
Printscreen/TikTok/pet.cuti22

Kućni ljubimci čine nam život lepšim, ali kad se opredelimo da u dom uselimo novog člana porodice to ne podrazumeva samo negu i brigu o njemu, već i njegovo uključivanje u sve segmente našeg života. Ravnopravan kao i mi, i ljubimac bi trebalo da bude prisutan u brojnim aktivnostima, poput ostalih članova porodice.

Jedan vlasnik odlučio je da se malo našali sa svojim ljubimcima koji su sedeli pored ekrana i hipnotisano gledali program. U trenutku dok su psi opčinjeno gledali u ekran, vlasnik je uzeo daljinski upravljač i isključio TV.

shutterstock.com

Psi vole da budu uključeni u svaku aktivnost

 

Revoltirani psi su najpre ustali, a onda mu uputili prekor lavežom, pa je vlasnik ubrzo iznova uključio TV 

Ljubimci su ponovo bili fokusirani na simpatičan sadržaj koji su videli na ekranu, ali vlasnik nije želeo da svoju radoznalost i nestašluk zadrži na tome, pa je ponovo ugasio TV, što je opet rezultiralo na isti način. Iako je ovo njemu bilo beskrajno zabavno, revoltirane i razočarane životinje su svojim pogledom pokazale da njegovo ponašanje nije u redu, pa su ubrzo dobile crtać za gledanje.

Snimak objavljen na mreži TikTok svima je izmamio osmeh, a mnogi su se složili da psi i te kako vole da uživaju u takvim sadržajima, pogotovo kad ima više različitih boja.

 

 

- Gledaju crtani film kao da su tvoja deca.

- Neverovatno...Da nisi isključio, ne bih nikad poverovao!

- Onaj crni hoće da konfiskuje daljinski upravljač.

- Oni zaista vole da gledaju crtani film.

- Šta je tvoj problem, čoveče, mi to gledamo!!!

- Ne znam ko više poseduje kuću - bili su neki od komentara.

Mnogima je scena bila simpatična i složili su se da psi boravak u toj kući doživljavaju kao pravi dom i da se komforno osećaju, pa i ne čudi što su reagovali na taj način. S druge strane, shvatili su kako njihov vlasnik pokušava da "isprovocira" njihovu reakciju i da ispita prag tolerancije, zbog čega su mu pokazali i upozorili ga na pravi način da to ne radi.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)