Kuce

USRED NOĆI JE UGLEDALA PRIZOR ZBOG KOJEG JE BRZINULA U PLAČ: Devojčica zanemela od šoka i iznenađenja koje su joj pripremili roditelji!

Nije verovala u sve što vidi, mislila je da je sve samo san.

07.01.2024 14:43

USRED NOĆI JE UGLEDALA PRIZOR ZBOG KOJEG JE BRZINULA U PLAČ: Devojčica zanemela od šoka i iznenađenja koje su joj pripremili roditelji!
Printscreen/Tiktok/pubity

Svako od nas zna kako se osećao nakon što je dobio dugo iščekivani poklon. Nekada se na njega čekalo danima ili mesecima, a neki su znali da budu strpljivi i godinama, pogotovo kada su dete. 

Više od igračaka, nesumnjivo je da su ljubimci mališanima poseban poklon i možda jedan od najvrednijih. Zato, roditelji nikada ne greše sa takvim iznenađenjem. Tako su jedni roditelji odlučili da iznenade svoju mezimicu i da joj na poklon kupe malog australijskog šeperda.

Printscreen/Tiktok/pubity

Devojčica je spavala a otac se prikrao dabi joj stavio na krevet iznenađenje odnosno poklon

Dok je devojčica spavala i nije imala predstavu šta je čeka, malo štene je bilo stavljeno kod nje u krevet na postelju kako bi iznenađenje kada se probudi bilo potpuno. Devojčica je u jednom trenutku otvorila oči pogledala roditelje, a onda i malo štene te je širom otvorila oči i od šoka bukvalno zanemela.

- Šalite se?? O Bože, o Bože....hvala, hvala hvala....- vikala je ona kroz suze pokušavajući da dohvati ,malog preslatkog psa koji se šetao oko njene postelje. Snimak je osvanuo na Tiktoku i izazvao je veliku pažnju korisnika mreže. Iako je ovo bilo pravo iznenađenje koje bi svaki roditelj pripremio detetu, bilo je onih koji su rekli da ne podržavaju ovakve stvari.

@pubity Her reaction when she realizes 😭😭😭 #Pubity (Via: @ViralHog ♬ original sound - Pubity

 

- Pas nije igračka! Ne volim ovo.

- Štene je u fazonu...daaa sada je ovo i moj krevet.

- Ja ne plačem, ti plačeš.

- Jaooo male stvari se broje..

- Ali ovo emotivno pospano plakanje je tako stvarno..

- Kakva srećna devojčica što ima takve roditelje- bili su neki od komentara.

Mnogima je ova situacija bila beskrajno zabavna i smešna ali većina je rekla da su roditelji uradili pravu stvar i da je lepo to što su usrećili svoje dete na ovaj nači.

Drugi su ipak komentarisali njenu reakciju rekavši kako je ona iskrena i kako je dete vaspitan jer zna da se zahvali na ovom za nju dragocenom poklonu.

Psi nesumnjivo privlače veliku pažnju kod dece i svedoci smo mnogih situacija u kojima su za rođendane i posebne prilike dobili ovog ljubimca te su odreagovali na vrlo emotivne i dirljive načine, što je bilo zabeleženo okom kamere njihovih roditelja.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)