Zanimljivosti

ČEKAO JE NA NJU CELOG ŽIVOTA: Evo šta je ovaj muškarac dobio na poklon posle 37 godina! (VIDEO)

Ispod jelke je bio dugo očekivani dar za kojim je čeznuo od detinjstva.

04.01.2024 13:00

ČEKAO JE NA NJU CELOG ŽIVOTA: Evo šta je ovaj muškarac dobio na poklon posle 37 godina! (VIDEO)
Printscreen/TikTok/ell_taylorsversion

Svi znamo koliko su igračke bile važne u našem detinjstvu i da su one oblikovale naše odrastanje. Za mnoge od njih smo bili izuzetno vezani i nismo želeli da ih delimo ni sa kim. Uprkos tome što su to samo igračke, mnoge od njih nas vraćaju na jedan od najbezbrižnijih perioda života i na neke lepe događaje koje pamtimo zauvek.

Ipak, dešavalo se mnogima da su im neke igračke ostale pusta želja. Kao onaj slučaj deteta koje svaki dan stoji ispred izloga i gleda tu jednu koju želi.

Pixabay

Novogodišnji pokloni su nešto čemu se raduju i mlađi i oni stariji

Jedan muškarac je priznao kako je kao dečak žarko želeo igračku koju su mu bukvalno "maznuli" ispred nosa. Otišavši sa majkom u radnju da kupi dugo željenu igračku shvatio je da je više nema i svake godine ju je pominjao ali je nije dobio. Pošto je to na njegovu sestru ostavilo utisak, odlučila je da se obrati Deda Mrazu kako bi joj za svog brata ispunio želju. Sestra je ovekovečila trenutak druženja sa bratom i porodicom pored jelke odakle je on izvukao svoj poklon shvativši da je to upravo igračka koju je želeo 37 godina.

- Ovo sam želeo i tražio godinama, otkako sam se rodio. Neverovatno! Tražio sam godinama ovo i nisam mogao da pronađem- kaže on u objavi na TikTok-u dok gleda iznenađeno i sa osmehom igračku koju je želeo toliko dugo. 

Mnogima je bilo puno srce gledajući ovu scenu koja je pokazala šta je sestrinska ljubav i da se kad-tad želje ostvare, čak i kada prestanemo da ih želimo.

@ell_taylorsversion My brother asked for this toy as a kid, my mom went back to buy it and it was gone and he brings it up every year- i pulled his name for secret santa this year and I tracked one down for him. I win chrstimas forever. #christmas #vintagetoy #christmashaul2023 #christmashaul ♬ original sound - ELL✨🌙

- Ali način na koji on sedi i uživa u tome.

- Pomoći nekome da isceli svoje unutrašnje dete je tako jednostavno.

- Jel to on obukao Super Rendžers božićni džemper?

- Ti si pobedila i dobila nagradu "najbolje sestre ikada"

- Toliko je divno pokloniti nekome nešto sa posebnim značenjem-bili su neki od komentara.

Potez sestre je oduševio sve i mnogi su priznali kako su svojim najbližima darovali slične poklone što ih je usrećilo više nego bilo šta drugo. Sa druge strane reakcija momka je po mnogima bila nešto izuzetno emotivno i mnogi tiktokeri su rekli kako su oči ovom mladom čoveku sigurno bile u suzama ali je to uspeo vešto da sakrije.

Ipak, većina se složila da je setiti se na najbliže u ovakvim trenucima poput praznika iako malo, ipak dovoljno da budu sigurni da su vam važni i da su deo vašeg života. Bilo je i onih koji su priznali da je sestra uradila pravu stvar i da će njen brat ovaj poklon pamtiti više od bilo kojeg skupcenijeg koji mu je darovala.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)