Kuce

UPOZORENJE! OVAJ SNIMAK LEDI KRV U ŽILAMA: Šetala je psa kad je na nju ogromnom brzinom neleteo džip, ali onda je reagovao njen staford, samo se čuo KRIK! (FOTO/VIDEO)

Kimberli Bridžs (35) kroz suze ne prestaje da ponavlja kako svoj život danas duguje samo njemu - svom kratkodlakom ljubimcu.

22.06.2023 10:01

UPOZORENJE! OVAJ SNIMAK LEDI KRV U ŽILAMA: Šetala je psa kad je na nju ogromnom brzinom neleteo džip, ali onda je reagovao njen staford, samo se čuo KRIK! (FOTO/VIDEO)
Instagram-kimbridges1987, Youtube-The world's best video channel

Od svih pripitomljenih životinja psi imaju najviše uloga u životu ljudi: zaštitnik, pomagač, spasilac i pratilac. Veza čoveka i psa seže u davnine, a razlog je uzajamna potreba da budu društvena bića. Psi su po svojoj DNK strukturi povezani s vukovima, ali su pripitomljavanjem postali sastavni deo našeg života i svakodnevno dobijaju mnogo ljubavi, što ih i čini glavnim kandidatom za najboljeg čovekovog prijatelja

Psi su dokazali da su odani, razumni i da imaju neustrašiv duh. Njihovo ponašanje kada nas vide nakon napornog dana nam sve govori - čista radost i sreća. Takođe, pomažu nam u svakodnevnim zadacima i generalno u životu, što je dokazao jedan neustrašivi bokser-staford čiji je podvig i način na koji je spasao život gazdarici inspirisao svet. 

- Ne bih bila živa da me pas nije povukao na trotoar. Mogla sam da osetim retrovizor kako mi prolazi pored leđa. Da sam se sagla otišla bi mi glava - rekla je svojevremeno tada još uznemirena Kimberli.

Kako je dodala, sve se odigralo u deliću sekunde. 

- Sledeće što sam čula bio je ženski krik dok sam pokušavala da povratim dah. Potom je taj auto udario drugi automobil na trotoaru, ali na svu sreću ništa strašnije se nije desilo. Da se sve to dogodilo pola sata kasnije trotoar bi bio pun dece koja idu u školu - istakla je Kimberli. 

Najviše je zahvalna Bogu i svom kratkodlakom ljubimcu. 

- Da nije bilo mog psa, mog heroja, odavno sam mogla da budem na onom svetu. Nikada dovoljno neću moći da se zahvalim mom psiću - rekla je ona sa suzama u očima.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)