Strast

"SPAVALA SAM S 480 MUŠKARACA, ALI HOĆU JOŠ"! Ona ima plan da dostigne brojku 600 do Božića i zato je objavila oglas, ali ni sanjala nije šta će je sačekati!

Eni Najt je jedna od najkontroverznijih Australijanki i nema problem da se pohvali nimalo laskavim titulama.

10.10.2024 23:02

"SPAVALA SAM S 480 MUŠKARACA, ALI HOĆU JOŠ"! Ona ima plan da dostigne brojku 600 do Božića i zato je objavila oglas, ali ni sanjala nije šta će je sačekati!
Profimedia/ Story from Jam Press

U svetu u kojem je sve više stvari podložnih formalnostima, čini se da je čak i potraga za ljubavlju ili avanturom dobila svoj formular za prijavu. Eni Najt, poznata kao "se*sualno najaktivnija žena u Australiji", postavila je stroge kriterijume za sve potencijalne muškarce koji žele da je upoznaju. Naime, ta mlada manekenka iz Melburna, teži cilju da spava sa 600 muškaraca do Božića, a već ima blizu 500 partnera.

Da bi olakšala proces, Eni je osmislila sistem prijave koji je trenutno na pauzi zbog ogromnog interesovanja - primila je više od 2.000 prijava u samo 24 sata.

- Pokušavam da ih sortiram i dam im priliku pre nego što ponovo otvorim aplikacije - otkrila je Eni.

Svaka prijava uključuje osnovne informacije kao što su ime, godine, visina i lokacija. Eni takođe postavlja važna pitanja o spremnosti na testiranje na polno prenosive bolesti i voljnosti za snimanje.

- Prvo odgovaraju na jednostavne stvari, a onda prelazimo na važnija pitanja - dodala je ona.

Sa više od 150.000 pratilaca na društvenim mrežama Eni deli svoje avanture u spavaćoj sobi i priznaje da je njena misija iscrpljujuća. Ipak, zbog prevelikog broja prijava bila je primorana da odbije neke zainteresovane, naglašavajući da ne odgovara na neželjene zahteve za intimne odnose

Kada dođe do susreta Eni kaže da se s potencijalnim partnerima sastaje u barovima, restoranima i prodavnicama, ali nije htela da otkrije svoj tip muškarca.

- Ponekad iznenadim sebe i pronađem nekoga ko nije privlačan, ali obično biram samo ljude koji me privlače. Veoma sam izbirljiva - istakla je ova kontroverzna mlada žena.

Nakon što je privremeno zatvorila oglas, Eni ga je ponovo otvorila i napomenula da sadrži i neka se*sualna pitanja koja drži u tajnosti.

Inače, bivša izvršna direktorka marketinga pridružila se platformi OnlyFans 2020. godine i na putu je da ove godine zaradi više od milion evra.

Međutim, Eni se suočava s mnogobrojnim kritikama. Nedavno je na Instagramu podelila zloslutne komentare o svojoj majci, koja je navodno "samo zainteresovana za novac." Kritičari su se zgrožavali kako njena majka može da podržava njen način života.

- Želim da se pozabavim ovim. Moja mama je podržavala moju karijeru mnogo pre nego što sam zarađivala novac kakav sada imam. Nikada ništa nije tražila od mene - navela je Eni u odgovoru na te komentare. 

Ističe da je njen cilj da pomogne majci u premošćavanju teških trenutaka u životu, naglašavajući koliko joj je važna i kako želi da joj uzvrati za sve što je učinila za nju.

S obzirom na to da se Eni bavi tako kontroverznim projektom, jasno je da je njen život ispunjen izazovima i preispitivanjima. Njena potraga za ljubavlju, iako nekonvencionalna, pokazuje kako se granice između intimnosti i javnog života sve više zamagljuju. Sve u svemu, Eni ima cilj pred sobom i niko od nas ne može da joj stane na put.

BONUS VIDEO: 

Komentari (1)

Mr Muskulo

11.10.2024 05:00

Elitna prostitutka dobija nadoknadu za intimne stvari..vau..ri