Ispovesti

STJUARDESA OTKRILA SVE VRELE DETALJE O AFERAMA S PILOTIMA: Na jednom mestu su bili posebno RAZVRATNI

Na presedanjima između dugih letova svašta se dešavalo.

04.10.2024 06:01

STJUARDESA OTKRILA SVE VRELE DETALJE O AFERAMA S PILOTIMA: Na jednom mestu su bili posebno RAZVRATNI
instagram.com/skye_taylor_xx

Skaj Tejlor (48) radila je 17 godina posao stjuardese. Kada je počela da pati od nesanice zbog napornih sati i rada, odustala je i dala otkaz. Ipak, taj posao dobro pamti, ali i ono što se dešavalo iza zavese, odnosno ono što mnogi nisu primećivali. Posada se često opuštala sa pilotima, a nekim od tih akcija, i ona je prisustvovala.

- Iz nekog razloga je to uvek bio Johanesburg i za to sam krivila vino i nedostatak kiseonika. Postojala je mešavina timova koji su boravili u hotelima i definitivno nije bilo rivalstva kada su u pitanju žurke u sobi. Neka zabava u prostoriji bila je veoma zanimljiva. Stvari mogu da krenu prilično brzo, a bilo je situacija u kojima sam bila, jedna u Johanesburgu, gde mi je bilo previše. Videla sam vrata i pobegla. Bilo je između jednog i drugog tima i rekla sam da to nije za mene - ispričala je ona za Daily star.

instagram.com/skye_taylor_xx

Ispovest devojke koja je pristsvovala orgijama

Ona je objasnila da je naletela na orgije.

- Da to je bio početak jedne i nemam ništa protiv da to kažem jer je menadžer leta ionako bio apsolutno užasan prema meni! - istakla je da nikada nije radila nešto slično već je bila profesionalna.

Ali, ona je rekla da to nije uvek bio slučaj sa njenim kolegama.

- Bila sam posebno dosadna da budem iskrena tokom svoje karijere. Nikada nisam imala aferu sa pilotom i nisam imala vezu sa pilotom. Uvek sam ih smatrala džentlmenima, možda sam imala sreće, a imam još dosta njih koji su mi dobri prijatelji. Oni će se uglavnom brinuti o vama i biti veoma profesionalni. Ali, kao i u svakom poslu, možete zamisliti da se te stvari dešavaju - pojasnila je ova žena.

instagram.com/skye_taylor_xx

Stjuardese su bile unapređene nakon odnosa sa pilotom, Skaj to nije želela

Sugerisala je da su se članovi posade menjali kada stupe u vezu sa pilotom.

- Otkrila sam da su se mnogi članovi posade mnogo promenili dok su u vezi sa pilotom. Imao sam zaista dobre prijatelje koji su odjednom postali... osećali se važnijim i višim u hijerarhiji spavajući sa pilotom iza leđa njegove porodice. Videla sam da se mnogo prijatelja promenilo i prestali su da rade skoro na letovima misleći da su unapređeni na poziciju menadžera zbog njihovog odnosa sa pilotom ili kapetanom i to mi je bilo veoma čudno. Smatram da je to veoma zbunjujuće jer se moralno ne bih ponašala onako kako sam videla da se neki članovi ekipe ponašaju na poslu. Održavala sam veoma profesionalan odnos sa pilotima i kapetanima. Bilo je zgodnih pilota, ali nije vredelo svega. Pogotovo kada većina njih ima porodice ili je mnogo njih sa drugom ili trećom ženom, to je suludo - bila je jasna.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)