Brak i veze

OTIŠLA JE NA MEDENI MESEC IAKO JOJ JE MUŽ UMRO MALO PRE TOGA! Kada je upitana za razlog, sve je ostavila u ČUDU (VIDEO)

Pre velikog dana on je preminuo.

30.09.2024 06:46

OTIŠLA JE NA MEDENI MESEC IAKO JOJ JE MUŽ UMRO MALO PRE TOGA! Kada je upitana za razlog, sve je ostavila u ČUDU (VIDEO)
Facebook

Lora Marfi je trebalo da se uda za svog dugogodišnjeg partnera Devona O'Grejdija, koji je iznenada preminuo od srčanog udara dok je bio na poslu samo nekoliko nedelja pre njihovog velikog dana. Uznemirena zbog gubitka, ona je hrabro odlučila da ipak ode na medeni mesec koji je bio planiran za par i dok je išla da snimi putovanja, to je dovelo do ogromne podrške stranaca na mreži i više od milion pregleda na njenim video snimcima.

facebook/@laura.murphy.756

Odlučila je da ode na putovanje iako joj je partner preminuo

Lora, rođena u Kanadi, borila se da se pomiri sa gubitkom i morala je da vidi da li je “život i dalje vredan življenja“ nakon Devonove smrti, ona je spakovala kofere i krenula na put, piše Mirror.

Za Washington Post je rekla:

- Veoma je usamljeno i izolovano jer nisam poznavala nikoga mojih godina ko je izgubio partnera. Trebalo mi je da pronađem ljude koji bi mogli da se slažu jer sam želela da znam kako dalje. Takođe sam osećala da moram da se sklonim. U kući sam samo sedela mesecima ne znajući šta da radim sa sobom.

 

Njeno putovanje po Evropi je podeljeno na TikTok kanalu gde se povezala sa mnogim ljudima koji prolaze kroz nešto slično. Ona je podelila svoja putovanja po Londonu i Francuskoj, ali je rekla da je veoma neuobičajeno da putuje sama, a još više da to dokumentuje. Takođe je podelila neke od svojih ranjivijih trenutaka kada je nekoliko dana govorila o tome da je plakala i provela dan u krevetu. Uprkos teškim vremenima, rekla je da joj je drago što otišla na put i dobila veliku podršku ljudi koji su voleli da prate njena putovanja.

Odvojila je vreme da se obrati podršci. Lora je rekla u videu: 

- Zaista sam bila toliko preplavljena ljubavlju i volela bih da mogu da odgovorim svima i da se družim sa svima vama. Sećam se da sam rekla svom tati: "Moraš mi da nađeš nekoga ko je prošao kroz ovo" jer su mi bili potrebni dokazi da je to moguće preživeti.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)