Sex

Da li je u redu da moja devojka prespava kod DRUGA U ISTOM KREVETU?

Ovaj momak je smatrao da njegova devojka ne treba da posle izlaska prenoći kod najboljeg druga u istoj postelji, ali evo šta je ona uradila.

06.09.2022 22:30

Da li je u redu da moja devojka prespava kod DRUGA U ISTOM KREVETU?
shutterstock.com

Da li postoji iskreno prijateljstvo između muškarca i žene kada su oni već u godinama posle 20. godine, pitanje je koje muči mnoge. Mišljenja su podeljena. Jedan deo misli da je sasvim logično da se tek u nekim ozbiljnijim godinama rodi pravo, iskreno prijateljstvo između dvoje ljudi suprotnog pola. Drugi deo je mišljenja da zrela strejt žena i muškarac nikako ne mogu da budu pravi prijatelji, budući da uvek postoje simpatije bar sa jedne strane. 

Ovaj mladić nije pak imao ništa protiv toga što se njegova devojka koja ima 21 godina druži sa jednim muškarcem, ali je i njoj rekao da nije normalno i da prespava kod njega u krevetu.

unsplash.com

Da li je u redu da žena prespava u krevetu kod prijatelja?

- Donekle mogu da razumem muško-ženska prijateljstva. Međutim, smatram da odrasla žena od 21 godinu, koja pritom ima dečka, ne bi trebalo da prespava u krevetu kod svog druga - požalio se ovaj momak na internetu, a preneo The Sun.

Da bi stvar bila gora, ova devojka, ne samo što je prespavala kod druga iako je zanala mišljenje svog dečka, već je i momka lagala da nije.

- To je veliki bračni krevet u kome komotno može da spava troje. U tom stanu živi taj njen drug i njihova prijateljica. Molio sam je da ne ostane da prespava kod njih posle izlaska i navodno mi je rekla da se vratila u svoj stan da prenoći -

pexels.com

Sumnje da je ipak prespavala kod druga

- Tokom jedne svađe, iskoristila je to što je ipak prespavala kod druga i nabila mi je to na nos. Ne samo što je prespavala kod njega, već me je i slagala. Kasnije je objasnila da ona ne vidi ništa loše u tome što su on, ona i njihova prijateljica prespavali svi tu noć u istom krevetu. Razmišljam da je ostavim - požalio se mladić od 23 godine i potražio savet.

Komentari nisu išli u prilog nastavljanja njegove veze sa tom devojkom.

- Shvataš li da je ona ipak uradila ono što ti nisi želeo, a potom te je lagala. Kao vrhunac iskoristila je vašu prvu svađu kako bi iznela tu činjenicu i njome te povredila! -

Foto: Shutterstock

Istina uvek boli

- Ta devojka je vešt manipulator. Ona radi šta hoće, laže i svesno želi da povredi. Na tvom mestu bih je ostavio i ne bih se ni okrenuo za njom -

- I mene bi razljutio više taj postupak što me je slagala, a tek kada bi mi to rekla u sred svađe, to bi bio kraj - bile su samo neke od reakcija.

Šta biste vi uradili na njegovom mestu?

BONUS VIDEO:

Komentari (0)