Sex

MOJA SUPRUGA 10 GODINA NE ŽELI DA VODI LJUBAV SA MNOM: Postavio sam joj ultimatum, ali OVO ni u snu nisam očekivao!

U njegovoj priči će se mnogi parovi prepoznati.

02.09.2024 21:15

MOJA SUPRUGA 10 GODINA NE ŽELI DA VODI LJUBAV SA MNOM: Postavio sam joj ultimatum, ali OVO ni u snu nisam očekivao!
shutterstock.com

Verovatno jedan od najčešćih razloga za svađe i probleme u braku je činjenica da je jedan od partnera malo, ili uopšte nije, zainteresovan za intimne odnose. A ta muka muči i neimenovanog Britanca koji 10 godina nije vodio ljubav sa suprugom.

- Ja imam 58, ona 57, i u braku smo 20 godina. Naš ljubavni život je bio sjajan, dok ona nije počela da prolazi kroz menopauzu. Odnosi su tada postali bolni za nju, i prestali smo sa vođenjem ljubavi. Nedostatak odnosa je od mene napravio depresivnog i ogorčenog čoveka, koji lako izgubi živce. Situacija je toliko loša da mi ona dozvoljava jedino da je poljubim i pomalo mazim. Tokom godina prestao sam i da predlažem odnose, jer to nema nikakvog smisla - objašnjava muškarac i dodaje:

Shutterstock

Zbog apstinencije postao depresivan i ogorčen, a želeo je samo nežnost  

- Volim je i ne želim da je povredim, ali ne mogu da se pomirim sa tim da mi je važan deo moje ličnosti, uskraćen zauvek. Koliko me sve to pogađa pokazuje to što stalno sanjam o vođenju ljubavi. Moja žena mi je i dalje privlačna i zanosna, ali zbog apstinencije sam promenio svoje ponašanje prema njoj, a to mi se ne sviđa. Kada smo konačno otvoreno razgovarali o tome, šokiralo me je s kolikom ravnodušnošću mi je ona rekla: Ako ti je to toliko važno, možeš da imaš odnose s drugim ženama! Zanemeo sam kad sam to čuo. Volim je i ne želim da je prevarim, a ona upravo to traži od mene. Ne znam šta da radim - zaključio je on.

Odgovor terapeuta:  

Mnoge žene u menopauzi prolaze kroz gubitak libida, i zbog nedostatka estrogena, odnosi mogu da budu bolni.

Iako ona priznaje da postoji problem, izgleda da njoj odnosi uopšte ne trebaju, i zbog toga kaže da je bolje da vi imate odnose s drugom ženom.

To nije fer prema vama, ali isto tako nije realistično ni vaše očekivanje da će vođenje ljubavi biti rešenje za sve probleme, piše The Sun.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)