Sex

PLANIRAO JE DA UŽIVA U INTIMNIM ODNOSIMA, A USLEDILA JE NOĆ IZ PAKLA: Evo da li muški polni organ može da se slomi!

Umesto uživanja, usledila teška operacija!

30.08.2024 20:30

PLANIRAO JE DA UŽIVA U INTIMNIM ODNOSIMA, A USLEDILA JE NOĆ IZ PAKLA: Evo da li muški polni organ može da se slomi!
Shutterstock

Tridesetšestogodišnji muškarac iz Tanzanije, Afrike, doživeo je ozbiljnu povredu tokom se*sualnog odnosa kada je čuo iznenadni "pucanj" nakon što mu je penis iskliznuo i udario. Nesrećni incident rezultirao je frakturom penisa na tri različita mesta.

Prema izveštajima, muškarac je ubrzo nakon povrede otišao u bolnicu sa otečenim, bolnim i krvavim penisom. Skeneri su otkrili da je pretrpeo frakture na tri različita dela penisa, uključujući i ozbiljna oštećenja uretre.

- Pacijent je došao s bolnim i otečenim penisom, krvareći iz uretre već pet sati. Njegov penis je iskliznuo i udario u perineum njegove partnerke, tačnije deo izneđu anusa i vagine, dok je pokušavao da ga ponovo ubaci - glasi saopštenje iz bolnice koje je objavio Daily Mail.

Shutterstock

Nije mogao da veruje da je polomio penis

Lekari su opisali povredu kao "izuzetno retku i urološku hitnu”. Magnetna rezonanca je potvrdila prelom tri ključne strukture unutar penisa. Operacija je bila neophodna kako bi se popravile povrede, uključujući i delimični rascep kroz uretru.

Urolog, dr. Bartolomeo Nikolaus Ngovi, koji je predvodio tim lekara u Kilimandžaro hrišćanskom medicinskom centru, izjavio je da je operacija bila uspešna. 

- Pacijent je brzo reagovao na lečenje i otpušten je iz bolnice tri dana kasnije - rekao je dr Ngovi.

Šest meseci kasnije, muškarac je prijavio da se potpuno oporavio i da nema nikakvih problema.  

- Njegov se*sualni život se nastavio bez ikakvih poteškoća - navodi se u izveštaju.

Istraživači naglašavaju da je ključ za izbegavanje ovakvih povreda održavanje plitkog ubacivanja i izbegavanje snažnih pokreta. Iako penis nema kosti, ovakve povrede se i dalje nazivaju frakturama zbog ozbiljnosti oštećenja tkiva, što može dovesti do trajnih poteškoća tokom intimnih odnosa. Na sreću, u ovom slučaju, pacijent se uspešno oporavio.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)