Sex

MUŽ ŽELI DA ME GLEDA DOK MI DRUGI MUŠKARAC RADI OVO: Nije baš toliko bezobrazno, ali ja se mnogo PLAŠIM!

Ona ne zna kako da reši ovaj problem.

31.08.2024 22:15

MUŽ ŽELI DA ME GLEDA DOK MI DRUGI MUŠKARAC RADI OVO: Nije baš toliko bezobrazno, ali ja se mnogo PLAŠIM!
Shutterstock

Ponekad su fantazije veliki kamen spoticanja u braku, a to pokazuje i i primer sredovečne Britanke koja nikako ne može da se izbori sa opsesijom svog muža koji po svaku cenu želi da je gleda dok nju masira drugi muškarac.

- Njegova fantazija postaje opasna, i šta god da ja uradim, on iznova predlaže tu masažu, i iako to nikada nije otvoreno rekao, sigurna sam da je "masaža" samo uvod u vođenje ljubavi. Bar u njegovoj mašti. Ideja da budem sa drugim muškarcem dok me muž gleda je stvarno bizarna. Nas dvoje smo u kasnim četrdesetim i u braku smo 17 godina - priča ona i nastavlja:

- Oboje smo uspešni u svom poslu i priznajem da naš intimni život povremeno trpi zbog toga. Suprug mi je nedavno priznao da već godinama mašta o ovome, ali da nije imao hrabrosti da mi to predloži. Jednom prilikom je predložio da pozovemo masera da dođe kod nas kući, ali ja sam se uspaničila i rekla mu da to ne dolazi u obzir.

Shutterstock

Predlog njenog muža joj se nimalo ne sviđa

- Potom je on sugerisao da bismo mogli da odemo u salon za masažu, i ja sam mu odgovrila da to ni u ludilu ne bih uradila. Međutim, uskoro idemo na odmor i on stalno priča o tome kako će da "naruči" masažu za mene, a on će maseru da daje instrukcije. Iskreno, sve to mi se gadi, ali se pitam da li da ipak pristanem i skinem to sa dnevnog reda. Bojim se da bi naš brak mogao da bude u problemu, ako to ne uradim - zaključila je Britanka.

Odgovor terapeuta:

Neke ljude uzbuđuje pomisao da svoje partenere gledaju u krevetu s drugim ljudima. Ali, često se sprovođenje fantazija u realnost pretvori u razočaranje. Obično se jedna strana oseća povređenom i iskorišćenom, piše The Sun.

Niko ne treba da bude pod pritiskom da radi bilo šta protiv svoje volje. Ako ne želite to da radite, predložite neki drugi način da začinite vaš intimni život.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)