Sex

PRIZNALA MI JE DA JE SPAVALA SA 60 MUŠKARACA, A ONDA SAM PROVERIO NJEN MOBILNI! Istina me je zaprepastila

Kada počne prebrojavanje partnera, to je loš znak.

08.08.2024 22:40

PRIZNALA MI JE DA JE SPAVALA SA 60 MUŠKARACA, A ONDA SAM PROVERIO NJEN MOBILNI! Istina me je zaprepastila
Shutterstock

Ne kaže se uzalud da je radoznalost ubila mačku, a u to se uverio i neimenovani muškarac koji je na Redditu objavio veoma čitan post u kojem je opisao kako je reagovao kada je saznao da je njegova devojka, pre njega, vodila ljubav sa 60 muškaraca!

- U vezi smo oko tri meseca, i tek pre dve nedelje smo imali prvi ozbiljan razgovor. Ja sam njoj rekao sa koliko sam devojaka spavao, a ona mi je rekla njen broj. Ja sam bio u dugoj vezi od 20. do 25. godine, i to sa devojkom s kojom sam izgubio nevinost. Posle raskida sam bio solo narednih 14 meseci i tokom tog perioda sam imao odnose sa 20 žena. Ona mi je rekla da je prvi intimni odnos imala sa 15 godina, i da je do sada spavala sa 60 muškaraca, znači tri puta više od mene, ali u mnogo dužem vremenskom periodu - ispričao je on i nastavio:

Shutterstock

On ne zna kako da reaguje

 

- To mi nije smetalo tada. Međutim, nedavno smo imali prvu veliku svađu. Tokom vikenda, ja sam bio odsutan, a ona je sa drugaricama otišla na oproštajnu žurku njihove prijateljice. Ali, nije mi rekla da je u kući njene prijateljice prespavao i jedan od bivših momaka moje devojke. A kada sam je pitao kako se provela, slagala me je i rekla da je previše popila i da je rano došla kući. Posvađali smo se, i danima smo o tome razgovarali. Ona mi je dozvolila da pogledam sve što čuva u mobilnom telefonu, i uspela je da me uveri da se na žurki nije ništa dogodilo.

- Međutim, sada sam je video u sasvim drugačijem svetlu. Ona u svom širem društvu i dalje ima muškarce sa kojima je povremeno imala intimne odnose... Iako se ona više ne druži sa njima, oni imaju mnogo zajedničkih prijatelja, i nemoguće ih je izbeći. Ako ostanemo zajedno, ja ne želim da viđam te muškarce, a to će se sigurno dogoditi. Posle svega, sve više me muči njen broj partnera... Da li sam nerazuman jer ja sam spavao sa dvadesetak devojaka za nepunih godinu dana - zaključio je muškarac.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)