Sex

IMAM 33 GODINE I NIKADA NISAM SPAVALA SA MUŠKARCEM: Da bi se to desilo on mora da ispuni samo 1 kriterijum

Još nikome to nije pošlo za rukom.

05.08.2024 21:46

IMAM 33 GODINE I NIKADA NISAM SPAVALA SA MUŠKARCEM: Da bi se to desilo on mora da ispuni samo 1 kriterijum
instagram/printscreen/@itslaurenciaga

Sa 33 godine, Lauren Harkins nikada nije bila na dejtu ili u intimnoj vezi s nekim - ali insistira na tome da je srećna sama.

Dok su njeni prijatelji prolazili kroz svoje prve veze i simpatije, Lauren je bila nezainteresovana - gledala je na njih i na dejtove kao na preterano komplikovane. Smatrala je da romansa nije za nju, i priznala je da nije imala potrebu za vezom, kao i da nikada nije imala intiman odnos.

- Ja sam devica, ali nisam tradicionalna, obično je jedno ili drugo, ali samo sam vrlo zadovoljna sama - rekla je 33-godišnjakinja i dodala:

- Dvadesete su tako zbunjujuće, svi razmišljaju o karijerama i snalaze se u svim tim stvarima - jednostavno to nije bilo nešto što sam želela.

Nakon što je njen otac, Villiam Stacei, preminuo 2006, Lauren je rekla da je nesrećni događaj promenio način na koji je davala prioritet svojim romantičnim vezama. Kao jedinaca, zadivljujuća plavuša insistirala je na tome da je zadovoljna što je sama i verovala je da partner "nije neophodan" za uživanje u životu.

- Kad sam pogledala oko sebe, nikoga nije bilo s kim sam bila prijateljica i bila sam srećna što sam sama. Nikada u drugima nisam videla nešto što bi me vodilo u životu, već sam umesto toga odlučila da sledim vlastitu instuticiju o tome šta je najbolje za mene u datom trenutku.

instagram/printscreen/@itslaurenciaga

Laura nije želela da ima momka sve do sada

Sada, ona je spremna za vezu, ali budući momak mora da ispuni sledeće kriterijume.

- Želim nekog ko je bolji od mene u svakom pogledu - kaže da ne želi više tradicionalni način života.

- Volim avanture i isprobavanje novih stvari - rekla je Lauren, koja uglavnom živi od penzije svog pokojnog oca.

Ona je ljubitelj putovanja i obišla je popularne destinacije. Iako je njeni najbliži nikada nisu pritiskali da nađe momka, Lauren je priznala da njena porodica ima problema sa razumevanjem zašto nije želela da ima nekog u svom životu.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)