Sex

KAKO SVAKU ŽENU SVAKI PUT DOVESTI DO VRHUNCA: Zvezda platforme za odrasle otkrila tajne najboljih ljubavnika (FOTO)

Prvi korak koji bi muškarac trebalo da napravi počinje izvan spavaće sobe

08.02.2024 22:00

KAKO SVAKU ŽENU SVAKI PUT DOVESTI DO VRHUNCA: Zvezda platforme za odrasle otkrila tajne najboljih ljubavnika (FOTO)
shutterstock.com

Jaz između vrhunca koji doživljavaju žene i muškarci sve je češći. Dok je muškarcima gotovo uvek zagarantovano da dožive strast u krevetu, žene ili lažiraju vrhunac ili ostaju razočarane što ga nisu doživele.

Rajli Rid (32), zvezda industrije za odrasle, podelila je nekoliko saveta kako premostiti ovaj jaz i potpuno ga izbrisati.

- Da biste zadovoljili ženu u krevetu i da bi intimni odnosi bili odlični, morate početi mnogo pre nego što završite sa njom u spavaćoj sobi – započela je Rajli svoju priču.

Prema njenim rečima, osnova za postizanje vrhunca kod bilo koje žene počinje od muškarca i o tome kako on brine o sebi.

- Dobra higijena je apsolutni minimum. Dobar i vitalan izgled odmah zatim. Čisti nokti, svež dah, provetren stan, čist automobil... Sve je to veoma važno – podsetila je Rajli, a prenosi „Dejli star“.

Dalje, dobar ljubavnik bi trebalo da upozna fantazije svoje partnerke. Najbrži način da to sazna jeste da je direktno pita šta tačno želi u krevetu, smatra Rajli.

Shutterstock

Muškarac bi trebalo da upozna fantazije svoje partnerke

 

- Znatiželjna i brižljiva komunikacija o onome što nam se dopada i ne dopada, kao i naše najskrivenije želje i najdublje fantazije dobar su put do nezaboravne noći – savetuje zvezda filmova za odrasle.

Razmena „vrućih“ poruka takođe može da „zapali iskru“ izvan spavaće sobe, posebno ako je muškarac maštovit, a žena nije previše stidljiva. A kad je iskra upaljena van spavaće sobe, vreme je da bude rasplamsana.

- Mnogo predigre, „prljavi“ razgovori, igračke za odrasle..., sve to će učiniti da se žena u potpunosti prepusti uživanju i doživi vrhunac. Važno je da muškarac nijednog trenutka ne bude sebičan i potrudi se da ispuni ženi sve fantazije koje mu je otkrila da ima – kaže zvezda filmova za odrasle.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)