Sex

IMA DEČKA KOJI ŽIVI U DRUGOM GRADU I RETKO GA VIĐA: "Na svakoj novogodišnjoj proslavi spavala sam sa drugim muškarcem, sada se plašim da će moj momak saznati!"

Veze na daljini imaju veliki broj prepreka, ali varanje je glavni problem.

24.12.2023 22:00

IMA DEČKA KOJI ŽIVI U DRUGOM GRADU I RETKO GA VIĐA: "Na svakoj novogodišnjoj proslavi spavala sam sa drugim muškarcem, sada se plašim da će moj momak saznati!"
shutterstok

U ljubavnim vezama koje se odvijaju na daljinu, suočavanje sa izazovima često zahteva snalažljivost, strpljenje i duboko ukorenjenu ljubav. Dok tehnologija omogućava održavanje veze putem raznih sredstava komunikacije, stvarnost može izazvati teške emocionalne trenutke. Osoba koja je zaljubljena u partnera, a koji živi daleko može osećati usamljenost, tugu, kao i nedostatak fizičkog prisustva. U ovim trenucima, neki ljudi posegnu za nepoštenim rešenjima, pokušavajući da popune prazninu varanjem. Upravo sa tim se suočila jedna žena od 36 godina.

- Poznavala sam svog dečka još na fakultetu, ali on se kasnije preselio u drugi grad koji je prilično daleko. Razvedena sam već osam godina i to iz razloga što sam saznala da me je suprug prevario i preko toga nisam mogla da pređem. Međutim, sada ja to radim svom dečku. On ima 39 godina i nikada se nije ženio. Povremeno dolazi ovde gde mu žive roditelji i prijatelji, tako smo se ponovo povezali i otpočeli vezu. Iako se svakodnevno čujemo, on živi prilično daleko i viđamo se na nekoliko meseci, a u međuvremu ja se ponašam kao da nemam momka - započinje svoju priču ova žena, a o tome je pisao i San.

shutterstock.com

Misli da je konačno našla pravog, ali ponaša se kao da je solo kad nije tu

Ova žena je istakla da je izjeda osećaj krivice koji proizilazi iz njenog ponašanja. Shvatila je da posle dve godine veze na daljinu ipak voli svog partnera, ali istovremeno ga i dalje vara. To je unutrašnja borba između ljubavi i lojalnosti prema partneru s jedne strane i težnje za trenutnim olakšanjem od usamljenosti s druge.

- Na svakoj novogodišnjoj proslavi spavala sam sa drugim muškarcem. Pošto sam ove godine shvatila da ipak želim da se promenim i da budem verna dečku, opet sam posustala. Dok sam bila na proslavi firme sa kolegama, primetila sam da me jedan momak posmatra. Potom je prošao pored mene i pomazio me po zadnjici. Već sat vremena kasnije bili smo kod njega u stanu i imali smo se*s. Sada se plašim da bi moj momak mogao da sazna kada dođe kući uoči praznika, ipak je ovo mali grad - zabrinula se ona.

shutterstock.com

Na svakoj proslavi ima odnose sa drugima

Komentari su odmah usledili.

- Ukoliko zaista volite vašeg dečka, otvoreno mu recite da ne želite da ga viđate samo uoči praznika, trebalo bi da ima jasan odgovor u pogledu budućnosti vaše veze.

- Morate da razgraničite da li varate dečka zato što on nije tu tokom većeg dela godine, ili biste to radili i da živi u istom gradu.

- Morate početi da cenite sebe, kažete da ste se razveli zbog prevare, a sada vi to priređujete vašem dečku, ako se prikazujete da vam je dovaljna se*s za jednu noć, nikada ništa vište od toga nećete ni dobiti.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)