Sex

OVA ŽENA VEĆ 13 GODINA ŽIVI SA MUŽEM: Redovno odlazi na putovanja sa drugim muškarcima, reakcija njenog supruga je neverovatna(VIDEO)

Tiktokerka uživa u strastima sa drugim partnerima, o čemu otvoreno govori na društvenim mrežama, dok se pita šta li da kaže deci kada pitaju.

18.12.2023 22:00

OVA ŽENA VEĆ 13 GODINA ŽIVI SA MUŽEM: Redovno odlazi na putovanja sa drugim muškarcima, reakcija njenog supruga je neverovatna(VIDEO)
Tiktok-openlycommitted

"Otvoreni brak", kao oblik intimne veze, predstavlja specifičan pristup ljubavnim odnosima u kojem partneri pristaju na slobodu da razvijaju emotivne i se*sualne veze izvan svoje osnovne veze. Ova vrsta "aranžmana" u ljubavnim odnosima sve više dobija na popularnosti u savremenom društvu, a pojedinci koji se odluče za ovakav pristup svojim vezama često se suočavaju sa različitim reakcijama i tumačenjima okoline.

Tiktokerka koja se predstavlja pod korisničkim imenom Openli komitid (“otvoreno posvećena”) već u svom imenu nagoveštava da je posvećena svom suprugu, ali da je otvorena prema različitim vrstama veze i sa mnogim drugim muškarcima. Nju na ovoj društvenoj mreži prati čak 140.000 ljudi, a činjenica koja je zaintrigirala mnoge je da je ova žena već 13 godina u skladnom braku sa čovekom koji deli njen način razmišljenja i koji verovatno ima sličan pogled na svet. Oni imaju i dvoje dece koji su još uvek mali da bi shvatili da njihovi roditelji zapravo imaju “otvoreni brak”.

@openlycommitted Replying to @MaryContrary I don’t think we have rules around communication! #opencommitment ♬ original sound - openlycommitted

“Otvoreni brak” zahteva visok nivo komunikacije i poverenja između partnera. Otvorenost u izražavanju osećanja, postavljanje jasnih granica i redovno preispitivanje pravila ključni su faktori za uspešno održavanje ovakvog odnosa. Iako "otvoreni brak" može pružiti emocionalnu i se*sualnu slobodu, važno je naglasiti da nije odgovarajući izbor za svakoga. Ova žena je postavila jasna pravila sa svojim suprugom i u skladu sa time uplatila je tri dana letovanja na Havajima za sebe, kako bi se malo razonodila. 

- Bitno je da naglasim da mnoge žene imaju izduvne ventile kakvi su recimo pilates ili joga. Ukoliko bih ja imala takav izduvni ventil, da idem na čas pilatesa ili joge kako bih se “izduvala” to bi bilo sasvim u redu. S druge strane, kao što vidite očigledno je da sam ja na kraćem putovanju na Havajima koje traje tri dana. Da li bih se osećala krivom da sam ovde sa prijateljicama, naravno da ne. Tako isto ne želim da se osećam krivom ukoliko sam ovde sa nekim muškarcem koji nije moj suprug. Jednostavno ženi je potrebno da se oseća srećno i zadovoljno i da nađe vreme za sebe, a ovo je moje vreme - pokušala je da objasni ova žena, a o njoj je pisao i San.

Tiktok-openlycommitted

Živi u otvorenom braku već 13 godina

Međutim, rekacija njene ćerke i majke nije bila odgovarajuća.

- Kada sam rekla ćerki gde idem, nije ni trepnula, samo je poželela da i ona ide sa mnom. S druge strane moja majka je pošizela, i od ćerke sam čula da je pravila razne grimase, pošto verovatno zna da na Havajima neću biti sama. To je malo učinilo da se osećam krivom, a zapravo ne bi trebalo. Decu učimo da nas jednog dana prihvate onakvim kakvim smo i da rade sve ono što ih čine srećnim, a mene ovaj vodopad čini srećnom ovog trenutka - objasnila je ova mama bez imalo griže savesti.

- Šta da kažemo deci - stoji u opisu snimka, kao pitanje.

 

@openlycommitted What do we tell the kids? That Mom took three days to do whatever she wanted! #opencommitment #enm #nonmonogamy #nonmonogamous #hawaii #travelwithoutkids ♬ original sound - openlycommitted

 

Video je pregledan 1,4 miliona puta, dobio je 60.000 sviđanja i veliki broj reakcija, koje uglavnom nisu podržala ubeđenja ove žene otvorenog uma.

- Ja sam dete iz odnosa dvoje ljudi koji imaju otvoreni brak i samo mogu da kažem da to ne funkcioniše i da tako cela porodica pati.

- Mene interesuje kako će ovo uticati na vašu decu kada budu bila starija.

- Poslovni put i putovanje sa prijateljicama su nešto totalno drugo, ali gospođo, vi ste otišli na putovaje da biste imali se*s sa drugim muškarcem, to prosto nije isto!

- Vi očigledno nemate nikakav osećaj krivice niti empatije.

- Možete da uživate u vodopadima Havaja i sa vašim mužem ili ćerkom recimo, ne nužno ljubavnikom.

- A šta ako se zaljubite u nekog od tih silnih tipova?

- Pa, srećno pri razvodu.

- Moji roditelji su bili svingeri, i dan danas vučem traume zbog njih!

 

@openlycommitted Any other advice you would give a woman who’s husband is going on a date/firsr overnigth this weekend? #enm #nonmonogamy #nonmonogamous #opencommitment ♬ original sound - openlycommitted

 

 

@openlycommitted Replying to @Momma Worm Yes, and then No. It doesn’t bother me when my husband falls in love and in the past, loving others has never threatened our marriage. But the idea can still bother me a little bit in the beginning of a relationship. #opencommitment ♬ original sound - openlycommitted

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)