Sex

GOSPOĐA T IMA 52 GODINE I OBLAČI SE PROVOKATIVNIJE NEGO IKADA: Želi mlađe muškarce u svom krevetu, a evo kako ih mami (FOTO+VIDEO)

Misteriozna lepotica voli lude provode po tropskim destinacijama uz mlađe partnere.

09.12.2023 21:02

GOSPOĐA T IMA 52 GODINE I OBLAČI SE PROVOKATIVNIJE NEGO IKADA: Želi mlađe muškarce u svom krevetu, a evo kako ih mami (FOTO+VIDEO)
Instagram-cougargreenzz

Gospođa T. (52) je žena iz Arizone, Amerike, kojoj nije problem da se obnaži pred 37.000 pratilaca na Tik-toku i blizu 10.000 njih na Instagramu. Ipak, izgleda da joj jeste problem da napiše svoje puno ime, pa se ona na društvenim mrežama predstavlja kao kuguarka i brokerka hipoteka koja je u penziji. Termin koji još upotebljava je i puma, a sve radi jasno ukazivanja da želi da upozna što više mladića koji su dosta mlađi od nje.

Kuguarka T. je brokersku karijeru okačila o klin, a sa sobom je na predela gde je znatno viša temperatura u ovo doba godine ponela tek malene bikinije i oskudan donji veš. Tako je postao rado gledan snimak na kome je ona u pink bikiniju dok pokušava da uzjaše takođe pink jednoroga na naduvavanje, kako bi uživala u bazenu. Tačnije pregledan je 380.000 puta, a o njoj je pisao i San.

Ništa lošije nije prošao ni njen snimak gde je u malenom crvenom bikiniju pored bazena dok maše grudima i pozdravlja sve svoje pratioce. Primetno je da gospođa T. ima odlično telo za svoje godine. Bez obzira na to da li ima silikonse grudi ili ne, evidentno je da vodi računa o sebi i vežba, budući da su primetni i trbušnjaci na njenom stomaku i to početkom šeste decenije.

Mej je i u kostimu baka Mrazice poželela svima srećan “kuguraski” Božić, dok je sve vreme zadizala malenu crvenu suknju i to na snimku na Tik-toku.

Ona priznaje da joj prija pažnja jačeg pola, a pogotovo onih mlađih muškaraca.

- Moram da priznam da si ti uz sve, ipak jedna prilično se*si dama.

- Imam 27 godina i odmah bih te poljubio.

- Želim te kao poklon za Božić, sa sve velikom crvenom mašnom oko struka.

- Oduvek sam voleo starije i iskusnije dame.

- Ti si san svačijih snova.

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)