Sex

MISLIO JE DA TO SVI RADE S VREMENA NA VREME, ALI ONDA JE POSTALO KASNO: "Moja tajna opsesija je na dobrom putu da mi skroz uništi brak!"

Muškarac je posle 15 godina braka priznao supruzi svoje najveće tajne i strpljivo je čekao njenu reakciju.

16.11.2023 21:57

MISLIO JE DA TO SVI RADE S VREMENA NA VREME, ALI ONDA JE POSTALO KASNO: "Moja tajna opsesija je na dobrom putu da mi skroz uništi brak!"
Shutterstock

Psiholozi smatraju da je prvi korak ka izlečenju, priznavanje problema samom sebi. Upravo to se desilo jednom muškarcu koji je uvideo svoj problem i na sve načine pokušava da spase svoj brak.

- Imam 41 godinu, kao i moja supruga i u braku smo 15 godina. Volim je, dok me i dalje privlači i kao osoba i izgledom. Filmove za odrasle sam otkrio početkom dvadesetih i znam da zvuči bizarno kada kažem da ih već 20 godina svakodnevno gledam. Međutim, do skoro uopšte nisam smatrao da imam problem, dok to nije počelo da mi se odražava na erekciju - započinje ispovest ovaj čovek, a o tome je pisao i San.

Shutterstock

Shvatio da ima problem tek kada je bilo kasno

On je istakao da je primetio da mu uopšte više nije do intimnih odnosa sa suprugom, a čak i kad dođe do toga ne uspeva da se u dovoljnoj meri uzbudi.

- Tek kada su počeli problemi sa erekcijom uvideo sam koliki je moj problem. Tek tada sam primetio da ni jedan jedini dan u poslednje dve decenije nije prošao, a da nisam jedva čekao da mi supruga izađe iz sobe ili kuće, kako bih mogao da gledam svoj omiljeni sadržaj. Na poslu to takođe gledam, kada je gužva u kancelariji hvatam sebe kako bežim do toaleta kako bih mogao da odgledam do kraja. Međutim, kako više nisam u dvadesetim, već četrdesetim godinama primetio sam da više ne može da me uzbudi normalan se*s sa suprugom, već samo razne ekstremne varijante koje se viđaju samo kod glumica u filmovima za odrasle. Ne želim da izgubim suprugu i naš brak zbog toga, pa sam bio iskren i otkrio sam joj problem. Odgovorila je da me voli i da želi da me podrži. Izdržao sam čak par dana da ne pogledam to, ali shvatio sam najzad da sam zavistan - priznao je ovaj muškarac.

shutterstock.com

Usledili problemi sa erekcijom

Komentari su ubrzo usledili.

- To što ste shvatili da imate problem, rekli supruzi istinu i spremni ste na sve kako biste se izvukli iz toga znači da ste na pravom putu da spasete svoj brak.

- Filmovi za odrasle su tako osmišljeni da zaista stvaraju zavisnost, kao što je i bilo koja druga, pa potražite stručnu pomoć.

- Najverovatnije ćete morati i sa suprugom da idete na seanse kod psihijatra, ali bitno je da oboje želite da spasete brak.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)