Sex

"MOJ DEČKO GLEDA FILMOVE ZA ODRASLE, A ODBIJA ODNOSE SA MNOM": Devojka se požalila jer partner ne želi da budu intimni, evo koliko često to rade

Šta uraditi kada žena ima veće potrebe za intimnim odnosima od muškarca?

06.11.2023 21:50

"MOJ DEČKO GLEDA FILMOVE ZA ODRASLE, A ODBIJA ODNOSE SA MNOM": Devojka se požalila jer partner ne želi da budu intimni, evo koliko često to rade
shutterstock.com

Standardno je da muškarci imaju veći se*sualni apetit od žena. Međutim, u svakom odnosu postoje izuzeci. Tako se jedna žena od 29 godina požalila kako ima partnera dve godine starijeg, kome intimni odnosi, bar sa njom ne padaju na pamet.

- Već duže vreme sam u vezi sa momkom sa kojim mogu da nabrojim na prste odnose koje smo imali tokom prethodne godine, a odgovor je devet puta. Mom partneru ne pada na pamet da bude intiman sa mnom. Što je šteta jer nas dvoje na svim ostalim poljima savršeno funcionišemo. Čak nam je i se*s odličan, kada ga ima normalno - požalila se ova žena na internetu, ne bi li dobila neki koristan savet.

Shutterstcok

Žena se požalila da može na prste da izbroji odnose sa partnerom tokom cele godine

Nije se ustručavala pa je obrazložila partneru da imaju veliki problem po pitanju se*sa.

- Meni bi bilo idealno da imamo odnose 2-3 puta nedeljno. Dok je njemu idealno 2-3 puta na nekoliko meseci. Zapanjena sam time što mi je priznao da on čak oko dva puta nedeljno masturbira uz gledanje erotskih filmova, ali mu recimo sa mnom ne pada na pamet da išta inicira. Svaki put kada smo imali odnos, ja sam bila ta koja ga je pokrenula. Nekad mi uopšte ni nije do toga pošto znam da njemu to ne bi palo na pamet, već udovoljava meni. Na kraju smo počeli da “zakazujemo” se*s. Znam da zvuči suludo, ali tako planiramo da imamo odnos recimo svakog četvrtka uveče - pojadala se ona u ispovesti za San.

shutterstock.com

Dojadilo joj da uvek prva inicira intimu

Komentari su ubrzo usledili.

- Sasvim je individualno koliko puta bi neka osoba želela da ima se*s, vama je potrebno nekoliko puta nedeljno, a njemu godišnje, ali o tome bi trebalo pričati i naći kompromis.

- Totalno je u redu da se neko nekad opusti uz filmove za odrasle, ali iz vaše priče počinjem da sumnjam da je vaš momak zavistan od pornografije.

- Planirani se*s nije loša ideja, bolje je ikakav odnos nego nikakav, ali ako problem potraje posetite terapeuta zajedno.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)