Sex

HEMIJA U BRAKU IM JE ODAVNO NESTALA I MISLILI SU DA JE ODLAZAK U SVINGERSKI BAR JEDINO REŠENJE: "Kada sam se otreznio samo mi je jedna scena bila pred očima!"

Šta se dešava kada žena više ne želi da ima intimne odnose sa mužem i ima li spasa.

25.10.2023 21:59

HEMIJA U BRAKU IM JE ODAVNO NESTALA I MISLILI SU DA JE ODLAZAK U SVINGERSKI BAR JEDINO REŠENJE: "Kada sam se otreznio samo mi je jedna scena bila pred očima!"
shutterstock.com

Mnogi ljubavni parovi su tokom decenije braka izgubili hemiju koju su imali na početku veze. Muškarac se tako pojadao na internetu kako ne pamti kada je poslednji put imao odnose sa suprugom.

- Imamo dvoje dece i oboje smo u četrdesetim. Razumem da moja supruga često ima obaveze i na poslu i kod kuće, ali nedavno mi je priznala kako smatra da je naš se*sualni život totalno utihnuo i da ne nalazi načina kako bi ga poboljšala. Iskreno mi je stavila do znanja da je više ne uzbuđujem kao nekada i da je iskra strasti odavno ugašena, budući da se poznajemo bezmalo dve decenije, od čega smo samo u braku 12 godina. Nisam znao kako da reagujem na to, ali ono što mi je danima kasnije predložila me je još više iznenadilo - započinje priču ovaj muškarac, a o tome je pisao i San.

shutterstock.com

Žena koja je izgubila interesovanje za odnose sa mužem

Supruga ovog čoveka mu je dala predlog koji bi malo koga ostavio ravnodušnim. Naime, ona je objasnila da je čula od prijateljice za elitni svingerski bar i inicirala je odlazak tamo. Muškarac je bio šokiran onim što čuje. Ne samo što nije znao da je taj bar na glasu kao svingersko okupljalište, već se zapanjio što je to saznao od svoje žene.

- Naravno da sam pristao da odemo tamo, oduvek sam maštao da još neku damu uključimo u naš se*sualni odnos. Kada smo stigli tamo sve je izgledalo otmeno i na nivou. Onda je jedan muškarac prišao mojoj ženi i zamolio je za ples. Supruga tog muškarca je prišla meni i otpočela flert baš u trenutku dok je njen muž plesao sa mojom ženom. Bio sam nervozan i morao sam da popijem nekoliko pića, kao i moja žena, a onda su se stvari otele kontroli. Noć se završila u stanu ovog para. Taj čovek je na moje oči imao se*s sa mojom ženom, dok sam ja uživao u strastima sa njegovom ženom. Noć je bila nezaboravna, međutim, kada sam se otreznio sutradan shvatio sam da ma koliko i ja čeznuo za odnosom sa drugim ženama, u životu više ne bih mogao da podnesem da moja supruga vodi ljubav sa drugim. Nisam želeo to više nikad da ponovimo, ali moja žena je došla sa pitanjem kada sledeći put idemo ponovo u taj klub - objasnio je muškarac koji nije znao šta da odgovori supruzi.

Shutterstock

Usledila luda noć u svingerskom baru

Komentari su ubrzo pristigli.

- Razgovarajte otvoreno sa suprugom i objasnite joj da to više ne želite da ponovite, ako vas voli i ako želi da ostane sa vama u braku neće hteti ni ona.

- Se*s u braku u koji su umešani i drugi ljudi se nikada ne završi dobro.

- Nekada je dobar razvod bolji od neuspešnog braka, ali pre toga razgovarajte sa bračnim savetnikom.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)