Sex

TAJNE KOJE MUŠKARAC TREBA DA ZNA: Kako da zaludite svaku ženu koju poželite u samo tri koraka

Uspeh u intimnim odnosima ne leži u veličini polnog organa ili u tehnici, već u načinu ophođenja prema dami.

03.09.2023 22:00

TAJNE KOJE MUŠKARAC TREBA DA ZNA: Kako da zaludite svaku ženu koju poželite u samo tri koraka
shutterstock.com

Biti dobar u intimnim odnosima je stvar umeća, iskustva i želje da unapredite svoje znanje o onim stvarima. Iako većina muškaraca veruje da tajna uspeha kod žena u intimnim odnosima leži u veličini polnog organa i tehnici nije baš sve tako.

Se*s nije samo fizčka, međusobna hemija jeste vrlo važna ali postoje stravri koje bi svaki muškarac trebalo da zna, piše Medium. 

Kada savladate ove lekcije ni jedna lepotica neće moći da vam odoli, pitanje je samo da li ste spremni da radite na sebi i svom umeću u krevetu. Evo u čemu je tajna vrelog se*sa koji se pamti. Dovoljno je da savladate ova tri koraka. 

shutterstock.com

Važno je da prepoznate raspoloženje partnera i na osnovu toga da diktirate tempo

1.  Raspoloženje partnera

U intimnim odnosima vrlo važna stvar je usklađenost. Važno je da prepoznate raspoloženje partnera, da pratite njene reakcije i u skladu s tim da znate kad treba da stanete, kad da pojačate poljupce i dodire, kad da promenite pozu. Za ovo vam nije potrebno da umete da čitate misli partneru samo pratite njene rekacije. Možete i da je pitate da li joj određeni dodir prija, kad da pojačate tempo a kad da stanete kako biste produžili zadovoljstvo. Rezultat će biti intenzivan orgazam koji će ona dugo pamtiti i nestrpljivo će isčekivati da se vrati u vaš zagrljaj.

2. Volite njeno telo

Većina žena je nesigurna kad je u pitanju njeno telo čak i kad izgleda kao boginja. Uvek će pronaći neku mani zbog koje se neće osećati dobro u krevetu. Pokažite joj da obožavate svaki milimetar njenog tela bez obzira da li je savršeno ili ne, a ona će vam višestruko uzvratiti. Pokažite joj da ste zahvalni što je odabrala baš vas i gledajte kako se prepušta i topi pod vašim prstima. Odnosite se sa poštovanjem prema njeoj i njemom telu, ljubite je od nožnih prstiju do vrha nosa. Dodir kojim stavljate do znanja da volite njeno telo je magičan i stvoriće elektricitet koji ćete moći da osetite u vazduhu. 

shutterstock.com

Dovedite je do ludila strasnim rečima koje ćete joj šaputati

3. Zavođenje rečima

Muškarci vole pogledom i nije tajna da se lako uzbude za razliku od žena kojima je potrebno više vremena i pažnje. Zavedite prvo njeno srce pre nego što pređete na telo i ni jedna žena neće moći da vam odoli. ne žurite, čak i udvaranje stvara čvrstu vezu među partnerima, dovodi do smirenosti kod žene a opuštena žena ruši granice i spremna je da pruži zadovoljstvo partneru. Ne zaboravite da je intimni odnos dvosmerna ulica koliko strasti i pažnje prižite toliko ćete dobiti zauzvrat. Nemojte biti sebični u krevetu od takvih muškaraca žene beže glavom bez obzira. Neka vam njeno zadoovljstvo bude na prvom mestu i shvatićete kako dobijate zauzvrat više nego što ste očekivali. Ne stidite se da svoje emocije izgovorite glasno, ima nešto magično u strasnom šaputanju muškarca koje će dovesti do ludila svaku ženu. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)