Sex

EVO ZAŠTO ŽENE ZAMIŠLJAJU DRUGOG MUŠKARCA U KREVETU: Ukoliko ste primetili da vaša devojka previše mašta o drugome, verovatno ste u pravu!

Srećna Republika vam otkriva samo neke od razloga zbog čega dame imaju tajne fantazije koje ne uključuju vas.

12.07.2023 22:00

EVO ZAŠTO ŽENE ZAMIŠLJAJU DRUGOG MUŠKARCA U KREVETU: Ukoliko ste primetili da vaša devojka previše mašta o drugome, verovatno ste u pravu!
shutterstock.com

Mnoge žene prilikom odnosa razmišljaju o drugim muškarcima. Istraživanja su dokazala da 50 odsto dama tokom intimnog odnosa zamišljaju drugog. Nekima je samo dosadno, druge su nezadovoljne trenutnim izgledom svog muškarca koji se značajno promenio.

Neke dame vole da zamišljaju filmske zvezde kao da su upravo sa njima u krevetu, dok su pojedine možda potajno zaljubljene u kolegu sa posla ili komšiju iz zgrade. Razloga svakako ima više, kao i teorija, a bitan aspekt je da je svaka žena priča za sebe tako da je sve individualno, ali neko generalno mišljenje ipak postoji.

shutterstock.com

Kada i zašto žene u krevetu zamišljanju drugog

1. Fantazija

Žene razmišljaju o drugim muškaricma zato što žele da fantaziraju. To je bezopasna maštarija gde mogu da zamisle oiljenog glumca, ili muzičara koji ih ljubi kao da je zadnji put. Žene češće gledaju serije i samim tim imaju "veći izbor."

2. Ne može da doživi vrhunac

Žena možda ne može sa svojim partnerom da zadovolji sve svoje potrebe, a ne zna pravi način kojim bi mu ukazala gde greši. Dame u tim slučajevima uglavnom se dovijaju kako znaju i umeju, a samo jedna od mogućnosti je zamišljanja atraktivnog muškarca, koji će za razliku od njenog partnera znati šta da radi. Ovo može biti loša vest za njenog dečka, jer je više nego očigledno da on ne može da je zadovolji po pitanju se*sa. Psihoterapeuti savetuju da je razgovor najbolje rešenje, pa nađite pravi trenutak i porazgovarajte sa patnerom na tu temu.

Shutterstock

Razlozi zamišljanja drugog su brojni

3. Ne uživa u odnosu sa vama

Najveći problem koji muškarca može zadesiti je da žena ne samo da ne može da doživi orgazam, već uopšte ne uživa u se*su sa njim. Ovde uglavnom nema pomoći sem ukoliko par zajedno ne krene kod savetnika i ne uvede novine u spavaću sobu. Mnogi su pak mišljenja da kada stvari na tom polju ne funkcionišu kako treba, one nikada neće biti drastično bolje. Žena tako zamišlja drugog muškarca dok svog partnera zaista i ne zameni drugim.

4. Nije zaljubljena u vas

Posle nekog vremena u vezi se dešava da ljubav prestane da gori onim žarom kao na početku veze. Neke žene zbog toga žele da pronađu drugog muškarca budući da je pojedinima neophodan osećaj konstantne zaljubljenosti i leptirića u stomaku,  a prvi korak ka tome je razmišljanje o drugome. Ukoliko strast nestane, mnogi su mišljenja da je ništa ne može povratiti, iako bi se uz upornost i pravu želju uvek moglo desiti čudo.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)