Sex

OVO SU 3 NAJVEĆE GREŠKE KOJE MUŠKARCI PRAVE U KREVETU: Žene su progovorile na temu intimnih odnosa i njihovi odgovori se neće dopasti jačem polu (FOTO)

U želji da ostave što bolji utisak mnogi se ponašaju tako da dame posle toga ne žele više nikada da ih vide.

14.08.2023 21:02

OVO SU 3 NAJVEĆE GREŠKE KOJE MUŠKARCI PRAVE U KREVETU: Žene su progovorile na temu intimnih odnosa i njihovi odgovori se neće dopasti jačem polu (FOTO)
shutterstock.com

Muškarci često u želji da budu što veći “alfa mužjaci" u krevetu nastoje da se pokažu u najboljem izdanju. Najčešće greške koje mogu da uslede nisu zbog nedostatka iskustva već baš suprotno. Preterano gledanje filmova za odrasle i akrobacija na tu temu, koje čak ni samim učesnicima filmova nisu preterano interesantne, nisu najbolje rešenje. Takođe, hvalisanja drugova, a koja su najčešće izmišljna ili preterana priča, nisu adekvatan scenario. 

Odnosi posle previše alkohola neće uvek rezultirati najboljim ishodom, a često se dešava da prosto niste kompatibilni sa partnerom po pitanju se*sa. U ovom poslednjem slučaju ili će se jedan od partnera prilagoditi drugom ili je neminovno da dođe do razlaza. Žene su se pak složile da, ukoliko rezimiraju sve, postoje tri glavne stvari koje ih mogu odbiti od parnera kada je se*s u pitanju.

Srećna Republika prestavlja i koje su to tri greške koje muškarci prave u krevetu, a koje najviše izluđuju njihove partnerke i to ne u pozitivnom smislu.

shutterstock.com

Ženi nije do odnosa sa vama? Proverite da ne radite neku od ove 3 greške

Imitiranje filmova za odrasle

Ma koliko mnogima delovalo interesantno i u ovoj vrsti filmova je gluma ta koja je glavna. Teško da bi se išta što se desi na snimanju moglo desiti i u stvarnosti. Ne treba zanemariti činjenicu da je ova vrsta filmova za odrasle namenjena uglavnom muškarcima, što u startu znači da žene preterano ne uživaju u gledanju takvih filmskih maratona po pitanju se*sa. Dame su se složile da nešto najgore što ih može zadesiti je da se muškarac ponaša kao da glumi u filmu za odrasle. Takođe su se složile da, ukoliko je muškarac obdaren, to ne znači da treba da se ponaša kao da je “Bogom dan”, već tek onda treba da poradi na odnosu. Jedno je sigurno, scenario ovakvih filmova treba izbegavati po svaku cenu.

Komplikovane poze

Ovo se nadovezuje na prethodnu temu. Ne samo da je grub se*s nešto što neće preterano uzbuditi žene, već će ih brojne vratolomije em umoriti, em učiniti da se osećaju kao glumice u istoj vrsti filmova za odrasle, a to je nešto što žene iskreno mrze. Mnogi muškarci su nesigurni da će u klasičnim pozama uspeti da zadovolje ženu pa pribegnu vratolomijama u kojima bi ih mogla propratiti jedino vešta gimnastičarka, a i njoj bi sve to bilo nepotrebno i dosadno. Savet je da ostanete pri nekoliko glavnih, tj. klasičnih poza, a na varijacije na tu temu da krenete jedino ukoliko primetite da bi partnerki to odgovaralo.

shutterstock.com

Umesto prezahtevnih poza vratite se na one osnovne

Puste ženu da sve sama uradi

Ne zna se da li je gori partner u se*su onaj kome je samo preostala špaga u vazduhu i letenje sa lustera ili onaj koji leži bilo ispod bilo preko partnerke i ne radi skoro ništa. Baš kao što muškarci ne vole partnerke koje deluju kao da ne uživaju u odnosu i ne ispuštaju ni glasa, isto važi i za muškarce. Ni žene neće oduševiti partner koji je bez inicijative, glasa niti predloga. Za svaki odnos je potrebno dvoje, pa je nekada bolje ukoliko vam nije do se*sa, peskočiti ga, nego se ponašati kao “mrtva riba”.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)