Sex

OVO SU JASNI ZNACI DA JE MUŠKARAC LOŠ U KREVETU: Ove greške svi prave, a ne znaju da to odbija devojke (FOTO)

Ukoliko imate ove navike, odmah ih eliminišite.

30.08.2023 21:00

OVO SU JASNI ZNACI DA JE MUŠKARAC LOŠ U KREVETU: Ove greške svi prave, a ne znaju da to odbija devojke (FOTO)
shutterstock.com

Muško-ženski odnosi zapravo su veoma jednostavni ukoliko osluškujemo želje svojih partnera. Mnogima to ne uspeva ni nakon nekoliko meseci veze. Upravo ova vrsta sebičluka prenosi se i u spavaću sobu, te se neretko doživljavaju loša ljubavnička iskustva.

Ono što većinu muškaraca muči jeste kako da znaju da li su dobri u krevetu. Dame su rešile da im pomognu i otkrile su koje su to najčešće greške koje prave, a da ih možda i nisu svesni.

shutterstock.com

Većina žena označila je šta za njih znači loš ljubavnik

KRATKA PREDIGRA

Muškarci su uvek ti koji žele što pre da pređu u akciju. Za razliku od njih, devojke više uživaju u predigri i svemu onome što prethodi samom čini se*sa. Ukoliko se ne posvetite dovoljno senzualnom dodirima, retko koja devojka će uživati i u intimnom odnosu, ma koliko se trudili da im pokažete svoje znanje i umeće.

BRINETE SAMO O SVOJIM POTREBAMA

Ukoliko ne shvatite da su intimni odnosi međusobno davanje, onda ste u velikom problemu. Razumljivo je da želite što pre da postignete zadovoljstvo, međutim, ako ne mislite na zadovoljstvo partnerke onda ćete biti u velikom problemu. Osluškujte uzdahe svoje partnerke, pratite njene pokrete tela i posvetite se znacima koje vam pokazuje. Očekuje vas vrhunac strasti, samo budite strpljivi.

INTIMA I POSLE ODNOSA

Najveći broj žena požalio se na to kako njihovi partneri posle odnosa legnu da spavaju ili se prosto okrenu na drugu stranu kreveta. Čak iako ste imali dobar se*s, on se ne završava doživljavanjem vrhunca. Damama je bitna i nežnost nakon samog čina. Posvetite im se, pružite im nežnost. Ukoliko to budete uradili, one će samo želeti još.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)