Sex

PRIVUKAO JE DUPLO STARIJI MUŠKARAC: Ušla je u intimnu vezu sa ocem svog najboljeg prijatelja pa se gorko pokajala!

Kako je priznala ova Britanka plaši se da će izgubiti druga ako sazna za njenu tajnu aferu.

27.08.2023 21:00

PRIVUKAO JE DUPLO STARIJI MUŠKARAC: Ušla je u intimnu vezu sa ocem svog najboljeg prijatelja pa se gorko pokajala!
shutterstock.com

Prijateljstvo je za većinu ljudi dragoceno jer nije lako naći osobu od poverenja, koja će imati razumevanja za nas kao što je iskreni prijatelj. Međutim, usled raznih životnih okolnosti nekad se okončaju i najčvršća prijateljstva.

Primer je jedna mlada Britanka koja je priznala da se zaljubila u oca svog najboljeg prijatelja.

- Imam 21 godinu, a moj drug je godinu dana mlađi i postali smo najbolji prijatelji na muzičkom koledžu. Počela sam da dolazim kod njega kući i sprijateljila sam se sa celom njegovom porodicom mamom, tatom i bratom. Njegov tata ima 41 godinu, ali izgleda mnogo mlađe. On je pevač u bendu i svira gitaru. Jedne noći smo moj prijatelj i ja otišli na koncert njegovog tate. Malo je reći da sam bila oduševljena - započela je svoju ispovest ova devojka.

shutterstock.com

Između nje i oca njenog najboljeg prijatelja su se ubrzo rasplamsale strasti

Kako je priznala ubrzo je ostila iskrice i odnos sa ocem njenog druga se promenio. 

- Tokom narednih nedelja kad god bih otišla u kuću svog najboljeg prijatelja, osetila bih "leptiriće u stomaku" kad bi me njegov tata pogledao, ili mi se približio. Jedne noći sam propustila poslednji autobus i on me je odvezao kući. Bez reči se nagnuo prema meni i počeo da me ljubi a ja sam ostala bez daha. Od tada me je redovno vozio i stalno smo se ljubili. Ubrzo smo završili u krevetu i moram priznati da su intimni odnosi s njim bili fantastični. Ali, počela sam da se osećam nelagodno u blizini svog prijatelja. Jednom prilikom je spomenuo da se njegovi roditelji svađaju više nego ikad. Počinjem da se osećam grižu savesti. Ako priznam prijatelju da imam se*ks sa njegovim ocem to će uništiti porodicu i naše prijateljstvo. Ne znam šta da radim - iskrena je bila ova devojka, a piše San. 

shutterstock.com

Terapeutkinja za ljubavne odnose joj je rekla da može da izgubi mnogo toga ukoliko nastavi sa ovom aferom

Teraputkinja za ljubavne veze rekla joj je da je mnogo toga stavila na kocku.  

- Imajte na umu da možete da izgubite mnogo toga. Bez sumnje vas je njegov otac iskoristio kao mladu i lepu devojku da bi zadovoljio svoje potrebe, ali ukoliko bi se to saznalo vi biste bili glavni krivac. Zapitajte se kakav bi to miškarac mogao da ima aferu sa mnogo mlađom devojkom koja je pritom prijateljica njegovog sina? Taj čovek je sebičan ne samo prema vama već i prema svojoj porodici. Obratite pažnju na krivicu koju osećate i pokušajte da okončate taj odnos. Recite mu da ste se urazumili i izbegavajte ga po svaku cenu. Zaslužujete nekoga vaših godina, sa kim možete imati prikladan odnos, a ne samo tajni se*s - rekla je savetnica. 

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Super Srbin

27.08.2023 22:04

Još malo mržnje prema muškarcima. Stvaran svet takve sve redom poništava. Đavolja savetnica i budalice koje to smatraju relevantnim.