Sex

PROGONIO JE GLUMAC I SLAO JOJ ŠOK FOTOGRAFIJE: Poznata lepotica progovorila o maltretiranju koje je trpela na snimanjima (VIDEO)

Romi Rain prošla je kroz užasne situacije i rešila je da tome stane na put.

24.08.2023 22:00

PROGONIO JE GLUMAC I SLAO JOJ ŠOK FOTOGRAFIJE: Poznata lepotica progovorila o maltretiranju koje je trpela na snimanjima (VIDEO)
tiktok/romirain

Zvezda filmova za odrasle Romi Rain ispričala je kako ju je proganjao neko ko je radio na filmu za odrasle koji je snimila, pre nego što je morala da preduzme drastične poteze i ukaže njegovim šefovima da zaustavi njegovo napredovanje.

Žene koje rade u industriji za odrasle često su uznemirene od strane opsesivnih obožavatelja, ali jedna lepotica je upoznala progonitelja dok je zapravo snimala svoj film. Romi Rain kaže da je na kraju bila primorana da pokaže poslodavcima tog čoveka na desetine SMS poruka koje joj je poslao kao dokaz. 

Iako je „radila sa nekim odvratnim ljudima i bila je iskorišćena“ mnogo puta u svojoj karijeri, trudi se da obezbedi sebi bolje uslove.

- Definitivno sam imala situaciju da mi pošalje poruku nakon scene i pošalje mi slike svog polnog organa i kaže: „Želiš li da se družimo?“ Jedan član ekipe sa seta zapravo je otpušten jer su je stalno gnjavili i zapravo tvrdili da se „zabavljaju“. „Morala sam da pošaljem produkcijskoj kompaniji transkripte svih tekstova koje mi je ovaj tip slao - rekla je ona za Dejli Star.

Uglavnom nisam odgovarala na poruke ili sam govorila: "Ne, ne izlazim sa ljudima koji rade na setu, ne izlazim sa rediteljima ili ekipom. Morala sam da dokažem da je ta osoba lagala i ponašala se kao da smo imali se*sualni odnos, a nikada nismo. Bilo je ludo, morala sam da pošaljem sve tekstualne poruke koje su mi slali, i slike njihovog polnog organa sa mojim odgovorima: „Molim te, nemoj mi ovo slati" - rekla je Romi.

@officialromirain Two out of three ain’t bad! I’m Italian, i can put most things in my mouth 😝 #redflags #romirain #fyp ♬ Sick of Me Too - Lonr.

Romi je takođe u prošlosti bila pod pritiskom da radi scene koje joj nisu bile prijatne.

- Imao sam mnogo situacija kada bih bila na setu i kada bi režiser ili neko rekao: 'Hej, znam da je ovo samo scena muškarac-žena, ali da li ti smeta ako ti stavi nekoliko prstiju u zadnjicu?". Goli ste i već imate se*s sa nekim sa svim ovim ljudima koji stoje oko vas, tako da ste u veoma ranjivom položaju u tom trenutku. Različite stvari su različite cene pa se analni se*s obično smatra za skupljim nekoliko dolara više. Oni bi vas zaista doveli u poziciju da se osećate kao da morate nešto da uradite, a ako biste rekli ne, to bi ih uznemirilo ili bi vas potencijalno koštalo posla ili niste bili tako dobar izvođač kao neko drugi - opisala je Romi svoj radi u industriji.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)