Sex

DEVOJKA JE STALNO OMALOVAŽAVALA NJEGOVU MUŠKOST: Opterećen njenim rečima našao se u situaciji koja se otrgla kontroli, pa je uradio nešto što nije trebalo

Izlazak sa najboljom drugaricom pretvorio se u vatrenu noć, a ona nije imala zamerke na veličinu njegovog vršnjaka.

22.07.2023 21:00

DEVOJKA JE STALNO OMALOVAŽAVALA NJEGOVU MUŠKOST: Opterećen njenim rečima našao se u situaciji koja se otrgla kontroli, pa je uradio nešto što nije trebalo
Shutterstock

Muškarac koji smatra da ima prosečnu veličinu penisa redovno nailazi na nezadovoljstvo od strane svoje devojke. Kako je ispričao u jednom postu i iz razumljivih razloga insistirao na anonimnosti, njegova devojka se žali da ima mali penis. Zbog toga je utehu potražio kod najbolje drugarice, koja nije imala nikakvih zamerki.

- Imam 24 godina i devojku od 23. Moj penis je veličine nešto preko 12 cm. Znam da nisam među najodbdarenijima, ali nije da baš imam mikro muškost. Znam mnogo muškaraca koji su u većem problemu nego ja. Devojka sa kojom sam u vezi poslednjih meseci i koja tvrdi da joj se veoma dopadam, konstantno je razočarana posle intimnog odnosa sa mnom. Ni ja nisam preterano oduševljen se*som s njom, ali zbog njenih opaski po završnici se osećam još gore - započeo je svoju ispovest ovaj mladi čovek, piše San. 

Shutterstock

Devojka nezadovoljna veličinom nejgovog penisa

Kako je objasnio na svim ostalim poljima on i njegova devojka se odlično slažu. 

- Kada dođe do se*sa, ona uporno tvrdi da ništa ne oseća, kao da nisam u njoj, niti je meni neki ugođaj. To je počelo me opterećuje pa sam se požalio najboljoj drugarici. Posle jednog izaska i nekoliko pića, moja prijateljica i ja završili smo u krevetu, imali smo vatrenu noć i fantastičan se*s. Ujutru sam je pitao za utiske, a odgovorila mi je da baš uživala i da nema nikakvih zamerki. I meni je se*s s njom bio neuporedivo bolji nego sa mojom partnerkom iako sam zaljubljen sam u svoju devojku i ne znam šta da radim - požalio se on. 

Shutterstock

Prijateljica nije imala zamerki

Komentari nisu izostali.

Se*s nije samo biološka stvar, morate se povezati i na mentalnom nivou. Predigra mora biti obavezna, ljubljenja i maženja, proverite da li toga ima u “celom paketu” kada je odnos sa vašom devojkom u pitanju.

- Razumem da vam se devojka sa kojom ste dopada, ali razmislite da se niste u pogrešnu osobu zaljubili. Fizička privlačnost nije sve na svetu.

- Se*s igra veoma zanačajnu ulogu u odnosu između dvoje ljudi. Ukoliko to ne štima, ne možete očekivati boljitak na nekom dužem vremenskom periodu. Budući da ste sa tom drugom devojkom najbolji prijatelj, a i se*s vam je idealan, razmislite da sa njom otpočnete romasu, budući da prijateljska veza je tu sada na klimavim nogama posle se*sa, ali je to dobra osnova za vezu.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Cvetko

15.12.2023 16:34

Nije stvar samo veličini, ali gospodo, sve ispod 17cm su dečije mere!