Sex

EVO DA LI MUŠKARCI SA VELIKIM NOSEM ZAISTA IMAJU VEĆI POLNI ORGAN: Naučnici konačno rešili večitu dilemu, na listi su se našli i SRBI!

Mnoga istraživanja bavila su se otkrivanjem veze između veličine penisa i ostalih organa na telu muškarca, poput nosa i stopala, a rezultati su krajnje neverovatni.

25.06.2023 20:01

EVO DA LI MUŠKARCI SA VELIKIM NOSEM ZAISTA IMAJU VEĆI POLNI ORGAN: Naučnici konačno rešili večitu dilemu, na listi su se našli i SRBI!
shutterstock.com

Večita dilema da li muškarci koji imaju veliki nos imaju i veći polni organ konačno je razrešena. Naime, naučno istraživanje sprovedeno na Univerzitetu u Južnoj Koreji potvrdilo je da veličina penisa ima veze sa veličinom nosa.

Do sličnih rezultata ranije su došli i japanski istraživači, otkrivši da hormon koji u materici majke utiče na formiranje nosa zapravo jeste zadužen i za veličinu muškog ponosa.

shutterstock.com

Pored veličine nosa važan pokazatelj za muškost je i stopalo

I stopala su važna 

Prema rezultatima istraživanja koje je objavljeno u jednom stručnom magazinu, i veličina stopala može da ukaže na veličinu penisa. Naime, došlo se do zaključka da muškarci koji imaju šira stopala imaju i deblji polni organ. Razlog za to je testosteron koji kontroliše formiranje udova dečaka u materici.

Već godinama razne anegdote sugerišu da su muškarci sa velikim rukama, nogama ili nosevima imaju sreće i sa veličinom svoje alatke a sada je to i naučno dokazano. U istraživanju je učestvovalo 1.160 muškaraca u tridesetim godinama, a naučnici su merili i upoređivali veličinu nosa u odnosu na veličinu njihove muškosti. Veličina nosa je merena od ugla oka do dna svake nozdrve. Rezultati su pokazali da je većina ispitanika imala penis dužine oko 10 cm i u obimu oko 6,5 cm u opuštenom stanju. 

- Veličina nosa je važan pokazatelj veličine penisa. I obim muškog polnog organa se povećava srazmerno veličini stopala. Nekoliko studija sugeriše da izloženost hormonima u prenatalnom periodu utiče na rast reproduktivnih organa - objasnio je istraživač dr Sungvu Hong.

Shutterstock

Napravljena je i top 10 lista najobdarenijih muškaraca na svetu

Najobdareniji muškarci

Polemike o obdarenosti muškaraca često se vodi, pa je po zemljama napravljena lista onih koji su, kada je u pitanju taj kriterijum, imali najviše sreće.  

Evo koji su rezultati:

1. Ekvador 17,6

2. Камерун 16,6 

3. Боливија 16,5 

4. Судан 16.4

5. Хаити 16

6. Сенегал 15,9

7. Гамбија 15,8

8. Куба 15,8 

9. Холандија 15,8 

10. Замбија 15,7

S prosečnom veličinom muškog polnog organa od 14,8 cm i obimom od 12,7 cm Srbi se nalaze na 35. mestu ove liste. Najmanje penise imaju muškarci iz Kambodže - svega 10 cm. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)