Sex

BIO SAM SA ŽENOM U PROCESU RAZVODA, ALI SMO I DALJE SPAVALI ZAJEDNO: Bio sam zapanjen kada sam posle svega otkrio istinu o njoj!

Očajni muškarac pitao je savetnika za veze da li je u redu da se oseća loše zbog onoga što radi njegova sada već bivša supruga.

01.04.2023 22:01

BIO SAM SA ŽENOM U PROCESU RAZVODA, ALI SMO I DALJE SPAVALI ZAJEDNO: Bio sam zapanjen kada sam posle svega otkrio istinu o njoj!
pexels.com

Mnogi brakovi vremenom zapadnu u krizu, a istraživanja dokazuju da je razvod zbog treće osobe daleko na listi razloga za prekid decenijskog braka. Naime, ma koliko mnogima zvučala šokantno, na prvom mestu razloga za razvod je dugogodišnje "neslaganje karaktera". Čovek od 46 godina je tako upravo iz razloga sve češćih svađa, tj. kako bi psiholozi oslovili "različitih pogleda na život," došao do toga da se zvanično i razvede posle 12 godina braka. Njegova supruga ima 42 godine i u braku su dobili dvoje dece, devojčicu od 8 godina i sina od 6. Različite navike, shvatanja i plan o nastavku života doveo je do sporazumnog rastanka.

- Ostali smo i dalje prijatelji, ali jednostavno nismo mogli više da živimo zajedno niti da ostanemo zvanično u braku. Ni ona ni ja više nismo želeli da živimo pod istim krovom i trpimo navike onog drugog. Ipak, ostali smo u prijateljskim odnosima, kao bliski drugari ili članovi porodice. Sada tek shvatam da ja nju nikada zapravo i nisam prestao da volim. Deca su ta zbog koje smo morali da budemo neprestano u kontaktu. Često se dešavalo da često ostanemo da prenoćimo pod istim krovom, da bi uštedeli na vremenu zbog brojnih obaveza, a vremenom i u istom krevetu - započinje ispovest taj muškarac, a prenosi San.

shutterstock.com

Vremenom opet završili u krevetu

Ono što je usledilo ipak je rezultiralo činjenicom da on smatra da je razvod bio najbolje rešenje.

- Jednom sam recimo došao po decu, koja nisu bila kod kuće, a ona me je zamolila da ostanem na ručku. Tako je sve počelo. Ponovo smo izgradili bračni odnos. Zbog mališana i nedostatka prostora desilo se da sam kod nje više spavao na kauču u dnevnoj sobi nego u svom stanu, a vremenom smo počeli da spavamo u istom krevetu. To je bilo sasvim normalno posle 12 godina braka, međutim, jedne noći smo čak imali i se*s. Ne znam kako je uopšte do toga došlo, ali bilo je sasvim spontano, kao i tokom braka. Se*s je bio mnogo bolji. Tokom tog brakorazvodnog procesa koji smo oboje nastavili želeći i da se zvanično razvedemo, tim se*som se činilo da radimo nešto maltene nezakonito. Razvod je bio u toku, na kraju smo se zvanično i razveli, a nastavili smo da noćimo jedno kod drugog i da sve praznike provodimo zajedno - ispričao je taj muškarac. 

Kako je dodao, sa bivšom ženom se svakodnevno čuo, a kada je dolazio u njenu kuću, budući da se preselio, osećao se kao da se ništa nije promenilo. 

- To je bila i moja kuća, zajedno smo u njoj živeli. Takođe je se*s sa njom bio sasvim normalna stvar. Često je imala potrebu da izađe na večeru sa prijateljicom i izlazio sam joj u susret. Ostajao bih u kući da čuvam decu, a ona bi mi se pridružila kada bi došla sa večere. Naš blizak prijatelj se, međutim, izlanuo i rekao da ona zvanično ima i dečka sa kojim je i dalje u vezi. Bio sam šokiran - otkrio je on.

shutterstock.com

Žena koja je imala paralelnu vezu

Čovek se osetio izdanim. Nije znao u kom su odnosu bili. Tačno je da su pokrenuli razvod, ali su se već posle nekoliko meseci pomirili. Međutim, ona nikada nije ostavila novog dečka sa kojim je otpočela romansu. Sa njim je bila u vezi sve vreme, a bivšem mužu to od početka nikada nije ni pomenula.

- Pravdala mi se činjenicom da mi zaista nismo više bili zajedno i da sam se ja odselio kada je njega upoznala i otpočela vezu sa njim. Međutim, smatram da smo se vremenom pomirili iako smo se na kraju razveli. Sada znam da je razvod od nje bio najbolja stvar. Shvatio sam i da kada je izlazila na "večere sa prijateljicom", tačan je jedino možda podatak da je su to zaista i bile večere, ali u krevetu, uz se*s koji sledi i to naravno ne sa prijateljicom. Meni je ostavljala našu decu da čuvam kako bi odlazila da ima se*s sa drugim i vraćala se u naš krevet. Rekao sam joj da više ne želim u životu da je vidim. Nek ili izađe iz kuće kada dođem po njih ili nek decu ostavi sa stvarima u dvorištu, doći ću po njih! - zaključio je on.

shutterstock.com

Bio zapanjen kada je saznao da žena ima novog muškarca

Saveti koji su usledili su možda bili i produktivni.

- Jedino je zaista tačno da je ona otpočela vezu u vreme dok ste vi bili u procesu razvoda, a razvod se otegne i na 3 godine. Jedino je trebalo da bude iskrena sa vama od početka -

- Najveći problem nije u tome što je ona tog dečka upoznala pre 6 meseci, ona je i dalje sa njim, znači nikada nije ni prekidala, znam da je ovo dovelo do velikog razočaranja kod vas -

- Izgubljeno poverenje se više nikada ne može povratiti. To je gore od prevare, gore i od zaljubljenosti u drugog, laž je ta koju ćete doživotno pamtiti i gde god da ta žena krene mislićete da vas vara. Nije trebalo ni da se mirite i živite na 2 adrese ako ste sumnjali uopšte da ona nije vaša doživotna ljubav. Samo ste se zbunili, a najgore je što su i vaša deca totalno zbunjena. Moraćete da isključite jedno drugo iz života u svakom smislu. Tek tada ćete oboje moći da krenete dalje. Što pre shvatite da sa njom više zaista ne treba da imate ni telefonski razgovor, a kamoli praznike i vreme u krevetu, to bolje po vas -

pexels.com

Kada je vezi zaista kraj?

BONUS VIDEO:

Komentari (0)