Sex

ISKRENA ISPOVEST MLADIĆA KOJI IMA MALI POLNI ORGAN: Čitavog života sam bio nesiguran, ali ona je sve promenila, međutim, sada mi traži jednu stvar koju ne znam kako da ispunim!

Muškarac po imenu Trevis odlučio je da sa čitavim svetom podeli svoje najintimnije strahove, dajući savete onima koji se suočavaju sa istim problemom kao i on.

28.02.2023 09:20

ISKRENA ISPOVEST MLADIĆA KOJI IMA MALI POLNI ORGAN: Čitavog života sam bio nesiguran, ali ona je sve promenila, međutim, sada mi traži jednu stvar koju ne znam kako da ispunim!
Shutterstock

Veličina muškog polnog organa često izaziva polemike, kako među muškarcima, tako i među ženama. U iskrenoj ispovesti za britanski Dejli star jedan Britanac po imenu Trevis progovorio je kako izgleda intimni život muškarca sa malim penisom.

Kako je objasnio, dok je bio mlad imao je užasne komplekse, bio je nesiguran i do srži nesrećan zbog svoje male "alatke". Međutim, sve se promenilo kad je upoznao svoju suprugu s kojom je i danas u braku.

Foto: Shutterstock

Trevis tvrdi da i muškarci sa malim penisom mogu biti dobri ljubavnici kad nauče kako

Preokret u intimnom životu

Prema njegovim rečima, njegovog ženi nikad nije smetala veličina njegovog polnog organa, ali je on rešio da je učini još zadovoljnijom. Iskreno su razgovarali o intimnom životu i rešili su da se malo "igraju" u krevetu.  

- Moja supruga je maštovita pa smo počeli svašta da isprobavamo u krevetu - različite poze, seks igračke, čak i nastavak za produženje penisa. Postao sam mnogo srećniji i sigurniji u sebe. Moje novo stečeno samopouzdanje omogućilo mi je da sve otvorenije pričam sa svojom ženom. Razgovarajući o tome kako da dodatno poboljšamo naš seksualni život pričali smo i o intimnim fantazijama. Jedna od maštarija moje supruge bila je trojka, odnosno da vodi ljubav sa dva muškarca istovremeno – ispričao je Trevis.

Iako mu nije bilo baš pravo, rešio je da svoj ego ostavi po strani. Međutim, umesto da potraže još jednog muškarca koji bi im se pridružio u spavaćoj sobi, Trevis i njegova žena su u svoje intimne igrice uključili njen vibrator.

- Pretvarali smo se da je njen vibrator drugi muškarac u našem krevetu. Ova igra utroje bila je preokret u našem bračnom i intimnom životu – dodao je on.

pexels.com

Trevis i njegova supruga pronašli su način da beskrajno uživaju u krevetu bez obzira na veličinu njegovog polnog organa

Trevisovi saveti

Prema Trevisovim rečima, strast u njihovoj spavaćoj sobi je buknula do neslućenih granica.

- Ozbiljno smo razmatrali da u naš krevet dovedemo još jednog muškarca od krvi i mesa, ali je problem kako naći adekvatnog partnera. Iskren da budem, u početku sam bio zabrinut i razmišljao sam šta ako taj muškarac bude imao veći penis od mene. Moja supruga bi mogla previše da uživa s njim pa bi me na kraju ostavila. Ali, odbacio sam sve te misli i strahove jer mogu da pružim vrhunsko zadovoljstvo i orgazam svojoj ženi. Razmišljali smo da nađemo nekog preko interneta, ali to nam se činilo previše rizično. Na kraju smo odlučili da ovo, zasad, ostane njena fantazija sve dok ne pronađemo adekvatnog partnera koji bi odgovarao i njoj i meni – rekao je on.

Trevis je podelio i nekoliko saveta muškarcima sa malim polnim organom.

- Isprobavajte različite poze sa svojom partnerkom dok ne pronađete onu koja vam oboma najviše odgovara. Dogi stajl je odličan jer pruža dublju penetraciju. Nemojte da se stidite da koristite razne seks igračke i vibrator, verujte mi, to će vam promeniti život. I nikad ne zaboravite da, bez obzira na veličinu penisa, morate da imate kvalitetnu predigru i uzbudite ženu ako bi istinski uživala sa vama – zaključio je on.

BONUS VIDEO:  

Komentari (0)