Sex

PLAĆAJU MI SAMO DA GLEDAJU MOJA STOPALA, A EVO I ZAŠTO! Brazilska manekenka otkrila detalje neobičnog biznisa: Traže mi i jednu prilično gadnu stvar!

Kerolejn Čavez zarađuje ogroman novac na platformi za odrasle, a nakon što je fanovima otkrila da je nedavno rekonstruisala himen i ponovo postala devica, bogatstvo joj se utrostručilo.

14.02.2023 21:01

PLAĆAJU MI SAMO DA GLEDAJU MOJA STOPALA, A EVO I ZAŠTO! Brazilska manekenka otkrila detalje neobičnog biznisa: Traže mi i jednu prilično gadnu stvar!
Printscreen Instagram/soy_kerolaychaves

Brazilska manekenka Kerolejn Čavez ne krije da zarađuje ogroman novac na ploatformi OnlyFans ispunjavaljući intimne maštarije svojih klijenata. Kako je istakla, prihodi su joj duplirani nakon što je otkrila da je rekonstruisala himen jer želi da ponovo bude devica i iskusi lepotu prvog intimnog odnosa sa pravim muškarcem. 

Ona je sad pronašla dodatni način zarade i za basnoslovne sume prodaje svoju iznošenu obuću muškarcima kojima su stopala fetiš.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @soy_kerolaychaves

Zarada i od cipela

Kerolejn, koja tvrdi da je poslednja devica na platformi za odrasle, tvrdi da dobija mnogo zahteva svojih klijenata za fotografije njenih stopala. Ona im rado izlazi u susret i to "masno" naplaćuje.

- Dobijam mnogo zahteva za fotografije mojih stopala... Ali baš mnogo zahteva. Prvo sam se malo plašila, a onda sam postala radoznala i počela sam da istražujem fetiše. Rado slikam i pokazujem stopala, mažem nokte u razne boje, ali čini mi se da najbolje prođem kad namažem lak sa šljokicama - ispričala je ona uz osmeh.

Međutim, zahtevi njenih klijenata sa platforme za odrasle nisu se na tome zaustavili.

- Tražili su da mi kupe čarape, da mi ljube stopala... A onda su tražili da im prodam svoje stare iznošene cipele. Bila sam iznenađena, ali sam pomislila: "Zašto da ne?". Poslala sam jednom muškarcu par cipela, ali novac nisam dobila zato što moja obuća nije smrdela, pa je odbio da plati. Zato sad šaljem samo smrdljive cipele - ispričala je Kerolejn.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @soy_kerolaychaves

Ispunjava tuđe želje

Koliko su ljubitelji stopala brojni na platformi za odrasle najbolje svedoči podatak da Kerolejn mesečno zaradi i do 20.000 dolara samo pokazujući njih.

- Iskreno, ne smeta mi to. Ja volim da se igram i to shvatam kao igru u slobodno vreme i trudim se da uživam u tome što radim. Svi mi imamo neke tajne i fetiše, ja samo ispunjavam tuđe želje - zaključila je ona.

Svaka njena objava na Instagramu burno je propraćena, a komplimenti pljušte sa svih strana.

- Ti si toliko divna, mogao bih po ceo dan samo da gledam tvoje slike - 

- Da li je moguće da si toliko lepa? Zaljubljen sam u tebe - 

- Dušo, izuzetno bi me usrećila kad bi malo mrdnula tim lepim prstićima na nogama - bili su samo neki od komentara na objave lepe Brazilke.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)