LEPO I PRAKTIČNO!

GENIJALAN MODNI TRIK: Kako osvežiti stare salonke za tren oka i bez utrošenog dinara?

Stare štikle su vam dosadile i želite nešto novo, ali vam budžet to trenutno ne dopušta? Budite bez brige, mi vam donosimo caku koja će vaše stare salonke vratiti u život bez potrošene pare.

09.02.2022 11:22

GENIJALAN MODNI TRIK: Kako osvežiti stare salonke za tren oka i bez utrošenog dinara?
pexels.com

Svaka žena bi volela da ima garderober samo za cipele, u koji ujutru uđe a pred njom se ukaže more obuće svih boja i modela. I dok je za većinu to pust san, to ipak ne znači da ne možemo da unesemo malo raznolikosti u svoj cipelarnik. Portal Srećna Republika vam predstavlja jednostavan trik uz koji će vaše stare salonke ponovo zablistati.

Ukoliko imate neku maramu ili ešarpu čiji vam se dezen sviđa a ne nosite je često, iskoristite je na pametan način. Naime, ukoliko se radi o većem komadu tkanine, presecite ga na pola i porubite ivice, kako se ne bi krzale.

Zatim maramu obmotajte oko nožnih prstiju i krajeve ostavite sa obe strane stopala. Obucite svoje salonke pa kada je marama bezbedno ušuškana u cipeli, vežite mašnu od preostalih krajeva. I to je to, svoje stare salonke ste sada osvežili novim detaljem.

Naravno, ovo možete raditi i sa baletankama, ukoliko ne nosite obuću na štiklu. Prednost ove metode je naravno reciklaža, ušteda i raznovrsnost. To znači da marame možete menjati u skladu sa prilikom i vašom odevnom kombinacijom.

Ovo isto možete uraditi i sa tašnama i rančevima, tako što ćete vezati maramu oko ručki i pustiti je da slobodno pada ili od nje napraviti mašnu. Probajte i same i svaki vaš autfit podignite na viši nivo u par koraka.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)