Sex

NAKON ŽURKE SA PRIJATELJIMA ZAVRŠILI SU ZAJEDNO U KREVETU: Posle strastvene noći izneo je ovaj šokantni predlog! (FOTO)

Jedan momak upustio se u tajnu ljubavnu vezu ne samo sa najboljim drugom, već i sa njegovom devojkom, pa potražio savet na internetu.

12.02.2023 22:01

NAKON ŽURKE SA PRIJATELJIMA ZAVRŠILI SU ZAJEDNO U KREVETU: Posle strastvene noći izneo je ovaj šokantni predlog! (FOTO)
Shutterstock

Da ne biramo u koga ćemo se zaljubiti, jedan mladić najbolje je osetio na sopstvenoj koži. On ima 24 godine i živi sa najboljim drugom koji ima 22 godine koji  je već neko vreme u vezi sa devojkom od 23 godine. Ovaj trio dosta vremena provodi zajedno. Često se u društvu dešava i da se slavi i da se tuguje, a u obe prilike se popije koja čašica više. Upravo jedne od takvih noći stvari su se otele kontoli, a mladi ljudi željni provoda, alkohola i zabave nisu se libili da eksperimentišu.

- Imam 24 godine, ali nikada nisam bio načisto da li me privlače isključivo žene ili i muškarci. Pretpostavljam da sam razvio osećanja prema svom najboljem prijatelju koga sam upoznao tokom studija i živeo sa njim. Njegova devojka mi je oduvek bila veoma privlačna i seksi. Jedne noći previše smo popili, završili smo svo troje u krevetu, ali nismo samo spavali, već smo imali seks. Pretpostavljam da je moj drug, kao i njegova devojka želeo da isproba trojku o kojoj su svi potajno maštali. Slična noć se nije još dogodila u istom sastavu, ali ja od tada neprestano maštam o njih dvoje - započinje priču anonimni momak, a prenosi San.

shutterstock.com

Slavlje koje se otelo kontroli

Ovaj mladi čovek vremenom je osećanja prema svom najboljem drugu i njegovoj devojci. 

- Nije mi jasno da li je moj prijatelj biseksualac ili mu je sve ovo samo prolazna zabava, ali desilo se još par puta posle one noći da smo nas dvoje završili noću zajedno, iako se sve svodilo na maženje i oralni seks. S druge strane, sa njegovom devojkom sam proveo nekoliko noći u strastvenom vođenju ljubavi. Totalno sam zbunjen, ali počinjem da verujem da ne samo što sada znam da sam bisekusalac, već mislim da sam zaljubljen i u nju i u njega. Voleo bih da to mogu i da im kažem i da vidim šta oni misle povodom toga. Idealno bi bilo da sve troje budemo u vezi, ali ne znam imaju li to oni u planu, ovako se svi osećamo loše i izdato - objašnjava on.

Shutterstock

Više večeri proveo u postelji devojke najboljeg druga

Povodom svog problema obratio se terapeutkinji koja mu je poručila da su male šanse za srećan kraj u njihovoj priči.

- Seks u troje nikada u praksi nije dobro rešenje, budući da bar jedna osoba uvek bude emotivno povređena. Žao mi je što moram da vam potvrdim da ste u ovom slučaju najvetrovatnije to vi, iako se ni pomenutom paru ne smeši idealna budućnost. Ovde svako vara svakog i to je odnos koji ne samo što je zapetljan već koji počiva na navodnom prijateljstvu, a očigledno da to nije. Što pre otkrijete istinu, ona će vas osloboditi. Jedino ukoliko ste svo troje ubeđenja da biste trebalo da budete zajedno, u tom slučaju sedite i porazgovarajte, ali male su šanse da sve ovo ima srećan kraj - poručila je terapeutkinja.

shutterstock.com

Shvatio da je zaljubljen u najboljeg druga i njegovu devojku

BONUS VIDEO:

Komentari (0)