Sex

ŽELIM DA GLEDAM ŽENU KAKO VODI LJUBAV SA SVOJIM ZETOM, kako da joj to saopštim? Šokantna ispovest ovog muškarca ostavlja bez reči, a evo o čemu je reč!

Jedan tridesetosmogodišnjak je otkrio da ima izuzetno neobičnu fantaziju, pa je zatražio savet terapeuta.

16.12.2022 09:30

ŽELIM DA GLEDAM ŽENU KAKO VODI LJUBAV SA SVOJIM ZETOM, kako da joj to saopštim? Šokantna ispovest ovog muškarca ostavlja bez reči, a evo o čemu je reč!
shutterstock.com

Seksualne fantazije mogu biti veoma jak stimulana, ali je teško povući liniju između maštarija i realnog života. Jedan Britanac priznao je kako mašta da ga žena prevari, ali ne sa bilo kim, već sa njenim zetom, odnosno mužem njene mlađe sestre.

Shutterstock

Mašta da gleda svoju ženu kako vodi ljubav sa mužem njene sestre

Nisam ljubomoran

Kako pišu britanski mediji, taj muškarac (37) je u braku šest godina i već duže vreme mašta da gleda svoju ženu kako vodi ljubav sa mužem njene sestre.

- Dopada mi se ideja da budem rogonja i ozbiljno razmišljam da zamolim ženu i njenog zeta da ispune moju fantaziju, ali se plašim njihove reakcije. Kad god se sretnemo primetio sam da postoji hemija među njima, a moja žena ga stalno hvali kako je fin i kulturan. Moram priznati da je muž njene sestre više tip muškarca moje žene nego ja. Visok je, ima tamne oči i talasastu smeđu kosu - ispričao je neobičan muškarac.

Sve je počelo pre godinu dana kada su se njegova žena i zet napili tokom porodične proslave Božića.

- Pod uticajem alkohola njih dvoje su počeli da flertuju. U jednom trenutku on je nežno spustio svoju ruku na njena leđa, a ona se nije bunila. Pretvarao sam se da ništa ne vidim, ali na moje iznenađenje, umesto da budem ljubomoran mene je ta scena uzbudila - priznao je on.

pexels.com

Njegova želja je samo da gleda dok oni vode ljubav

Svaku noć maštam

Kako je ispričao bračnoj i seksualnoj terapeutkinji od koje je zatražio savet, od tog događaja svake večeri kad legne u bračni krevet sa svojom ženom mašta kako gleda nju i zeta dok vode ljubav. Uskoro putuju u posetu kod njene sestre i to bi, po njegovom, mišljenju bila savršena prilika da svoju maštariju sprovede u delo.

- Ideja mi je da moja supruga namami svog zeta u našu spavaću sobu usred noći. Ja ću ih čekati sedeći na stolici u jednom ćošku. Oni ulaze u sobu, počinju da se ljube i svlače, a ja ću biti svedok njihovog intimnog čina. Možda bih mogao da legnem pored njih, ali ne bih učestvovao u njihovom seksu, samo bi ih posmatrao. Šta mislite koji je najbolji način da zamolim svoju ženu da mi ispuni ovu fantaziju? - upitao je on. 

Foto: Shutterstock

On mora da bude svestan posledica ukoliko pokuša da sporovede u stvarnost svoju fantaziju

Odgovor terapeutkinje

Prema mišljenju seksualnog i bračnog terapeuta, fantazije deluju uzbudljivo zato što su najčešće tabu. Ali jedno je zamišljati njihovom intimni odnos, a nešto sasvim drugo je da se to i zaista dogodi.

- U realnosti vam se možda ipak neće dopasti da gledate svoju ženu kako ima seks s drugim muškarcem. To bi moglo da vas uznemiri i izazove ljubomoru, iako ste vi inicijator takve ideje. Da ne spominjem da o tome uopšte niste razgovarali sa svojom ženom i nemate pojma kako bi ona reagovala kad biste joj tako nešto predložili - rekla je terapeutkinja.

Posebno je naglasila da mora da bude oprezan jer ne zna kako će reagovati zet njegove žene i što je još gore njena sestra kad sazna, a saznaće sigurno za tu avanturu.

- Dokle god su vaše fantazije samo u vašoj glavi, sve je u redu. Međutim, morate da budete svesni da takvim predlogom rizikujete da narušite odnose u porodici i uništite dva braka. Umesto toga razgovarajte sa svojom suprugom šta vas još uzbuđuje u krevetu. Ako baš želite da budete prevareni i da postanete rogonja možda postoji drugi način da tu fantaziju sprovedete u delo, a da pri tome ne razorite ni svoju ni tuđu porodicu - rekla je terapeutkinja.

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)