Sex

ZALJUBILA SAM SE U MAMINOG DEČKA nakon što sam izgubila nevinost sa njim! Nakon ispovesti ove devojke usledila je žustra reakcija! (FOTO)

Devojka se požalila da ne zna šta da očekuje od afere sa očuhom

01.12.2022 22:00

ZALJUBILA SAM SE U MAMINOG DEČKA nakon što sam izgubila nevinost sa njim! Nakon ispovesti ove devojke usledila je žustra reakcija! (FOTO)
shutterstock.com

Devojka od 18 god podelila je sa pratiocima na Instagramu svoju bizarnu priču i potražila je savet. Počela je izlaganje pričom o tome kako je čitavog života odrastala bez oca i kako joj je kasnije bilo teško da pronađe partnera sa kojim bi bila bliska. 

- Imam 18 godina, a moja mama 38. Otac je otišao još kada sam bila beba i nikada nisam imala očinsku figuru. Mama je  oduvek izlazila i dovodila kući razne momke, a oni nikada nisu bili dobar odabir. Ovaj put ima savršenog dečka. On ima 41 godinu i u svakom mogućem smislu je divan - započela je priču ova devojka, a prenosi Sun.

Ona je dalje nastavila sa otkrivanjem svoje intime i poručila kako je do tada imala dva momka, ali ni sa jednim nije imala seks.

Shutterstock

Tinejdžerka koja ne zna šta da radi

 

- Prosto nisam našla čoveka sa kojim bih to poželela. Onda mi je drugarica za 18. rođendan poklonila vibrator kako bi se našalila sa mnom. Jedan dan sam ga otpakovala i čitala uputstvo za upotrebu, kada je iznenada mamin dečko upao u moju sobu pošto me je mama tražila na telefon. Video je vibrator na krevetu i htela sam da propadnem u zemlju zbog sramote. Od tog trenutka nešto se među nama promenilo - nastavila je ona.

Devojka od svega 18 godina je bila privučena starijim muškarcem koji je bio u vezi sa njenom majkom i često noćio kod njih.

- Hvatala sam sebe kako ga zamišljam, gledam. Onda smo jednog dana nas dvoje ostali sami. Izašla sam ispod tuša samo u peškiru i zatekla ga u sobi. Prišla sam mu i skinula peškir. Nije mogao da mi odoli. Rekao mi je da mu se sviđa to što je video i da možemo da nastavimo. Tog popodneva sam igubila nevinost. Plašim se za mamu, ali on mi redovno dolazi u noćne posete i kaže da moja mama ništa ne sumnja. Ne znam šta da radim - napisala je tinejdžerka.

shutterstock.com

Veza sa maminim dečkom koja se otrgla kontroli

 

Saveti koji je dobila na društvenim mrežama nisu išli u korist ove afere.

"Nikako ne bi trebalo produbljivati tu aferu. On da je pravi čovek, ne bi trebalo ni da ima seks sa vama, čak ni kada ste ispustili peškir. Trebalo je da drugačije odreagujue kao duplo stariji i još kao dečko vaše majke"

"Vi ste veoma mladi. Potražite nekog ko nije u vezi i ko je vaših godina"

"Sam  postupak je neprimeren i nezreo, što i priliči vašim godinama. Taj muškarac je neozbiljan i nezreo, a takav ne treba ni vama, ni vašoj majci", samo su neki od komentara šokiranih čitalaca ove ispovesti koja nikoga nije ostavila ravnodušnim.

Foto: Shutterstock

Saveti bili protiv takve veze

BONUS VIDEO:

Komentari (0)