Sex

POSTAO SAM ZAVISNIK OD PLAĆANJA PROSTITUTKI: Sa suprugom nisam imao ondose 7 godina, evo i zašto!

Muškarac kome je žena uskratili intimu potražio je spas kod poslovne pratnje, međutim, i to ga, kako tvrdi u intimnoj ispovesti, ne ispunjava.

23.09.2022 22:00

POSTAO SAM ZAVISNIK OD PLAĆANJA PROSTITUTKI: Sa suprugom nisam imao ondose 7 godina, evo i zašto!
Foto: Shutterstock

Mnogi brakovi posle nekoliko godina upadaju u teška iskušenja. Neimenovani muškarac (36) se tako požalio korisnicima interneta da on sa suprugom već 7 godina nije razmenjivao nežnosti.

Kako je istakao, sve to se dogodilo nako rođenja njihove treće ćerke, iako stvari ni nakon dolaska prve na ovaj svet nisu mnogo bolje funkcionisale. 

- Moja supruga ima 37 godina i imamo 3 ćerke, od 11, 9 i 7 godina. Posle poslednje trudnoće ona se totalno distancirala od mene. Toliko puta sam bio odbijen po pitanju seksa da sam prestao uopšte i da je pitam i da se nadam bilo čemu - započinje ispovest ovaj čovek.

Kako je dodao, vremenom je spas pronašao u gledanju pornografije.

- Tamo su počeli da mi izlaze brojni predlozi u vezi s plaćenom poslovnom pratnjom. Jednog dana sam bio toliko očajan da sam i pozvao prostitutku i platio za seks - otkrio je on. 

shutterstock.com

Zbog suprugine nezainteresovanosti za seks brak je zapao u krizu

Ubrzo potom je naglasio kako se u kući ništa nije promenilo. 

- I dalje se u domu ništa nije promenilo. Moja žena ne pokazuje ni najmanje interesovanje za bilo koje intimnije druženje sa mnom. Zato sam počeo da jednom u nekoliko meseci iskoristim usluge prostitutki. Stvar je u tome što ja uopšte ne uživam u tome. Posle tog odnosa bude mi krajnje mučno da dođem kući - priznao je očajni muškarac i dodao kako oseća sažaljenje prema samom sebi. 

- Sažaljevam i sebe i ženu koju imam kod kuće i koju varam, čak i prema toj prostitutki. Najveći strah imam prema mojim ćerkama. Budući da imam 3 ćerke, plašim se da se sutra neki muškarac ne ponaša prema njima kao ja prema tim ženama koje sam iskoristio samo zbog seksa, bez trunke emocije i bilo je grozno - očajan je tridesetšestogodišnjak. 

shutterstock.com

Potražio usluge devojaka preko oglasa

Prema njegovom priznanju, teško mu je i da razgovara sa suprugom. 

Poslednji put sam video da je devojka došla očigledno ne svojom dobrom voljom da ima seks sa mnom. Budući da sam shvatio da ne želi odnose, zamolio sam je da mi pruži oralno zadovoljtsvo i platio je. Posle toga sam se osećao najgore do tad, zašto sam to uopšte uradio? - zapitao se on. 

Nakon njegove ispovesti usledile su salve reakcija.

- Nemojte da mislite o sebi kao o nekome ko je odvratan. Da to zaista jeste tako, ne biste uviđali problem. Ovako kada znate koji je vaš problem, možda postoji i rešenje -

shutterstock.com

Nije bio oduševljen devojkama koje su došle da ga zadovolje

- Skupite hrabrost da posle toliko godina razgovarate sa suprugom o tome zašto između vas dvoje više nema hemije u krevetu. Možda oboje dođete do nekog zaključka, kao i do toga šta da radite ubuduće -

- Kažete da koristite usluge prostitutki jednom u nekoliko meseci. Činjenica da niste našli ljubavnicu ide u prilog toga da vam sam seks nedostaje, ali da želite da otanete u braku sa ženom i decom. Ukoliko i dalje ne dobijate odgovore kod supruge, možda biste mogli da razmislite o zajedničkom odlasku na terapiju - bili su samo neki od odgovora.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)