Roditeljstvo

ĆERKA IRINE VUKOTIĆ JE STASALA U PRAVU LEPOTICU: Liči i na mamu, ali pre kažu da je slika i prilika svoga oca! (FOTO)

Nedavno je napunila 16 godina.

17.09.2024 21:25

ĆERKA IRINE VUKOTIĆ JE STASALA U PRAVU LEPOTICU: Liči i na mamu, ali pre kažu da je slika i prilika svoga oca! (FOTO)
ATA images

Ćerka poznate televizijske voditeljke Irine Vukotić, Iskra Vukotić, nedavno je proslavila 16. rođendan. Irina je tim povodom na svom Instagram profilu objavila emotivnu poruku posvećenu ćerki, uz zajedničku fotografiju koja je izazvala brojne reakcije.

- Srećan ti rođendan, ljubavi mamina. Sweet 16. Sijaj, širi radost i ulepšaj svet najlepšim osmehom kao što samo ti znaš. Volim te, Iskra mog života -  napisala je ponosna majka, pokazujući još jednom koliko su njih dve bliske.

Mnogi koji su videli fotografiju odmah su pomislili da Irina i Iskra više izgledaju kao dve sestre, možda čak i bliznakinje, nego kao mama i ćerka, budući da voditeljka izgleda veoma mladoliko za svojih 48 godina. Ipak, kada se pogleda Iskrin otac i to iz nekog ranijeg perioda jasno je da je ona slika i prilika svoga tate. 

 

 

Podsećamo, Irinu mnogi pamte još iz perioda kada je vodila jedan od prvih rijaliti programa na našim prostorima "Veliki brat". Atraktivna voditeljka je po završetku emitovinja ovog šoua stupila u emotivnu vezu sa jednim od učesnika tog rijalitija - Savom Radovićem, sa kojim je dobila ćerku Iskru.

Par je ubrzo svoju vezu krunisao brakom, ali su se nakon nekog vremena razveli, a Irina je vratila devojačko prezime. Prošle su godine od kada se prvi put pojavila na malim ekranima, a voditeljka se za nepune dve decenije nije previše promenila, dok se ni njen bivši suprug nije bitnije izmenio. Tako se i dalje mogu čuti komentari da je Iskra "ista tata".

 

 

Kada su Iskru pak pitali da li bi krenula maminim stopama, njen odgovor je bio jasan.

- Mamin posao je težak i ozbiljan, stalno moraš da pratiš vesti. To nije za mene. Trenutno nemam ideju čime bih se bavila, ali privlače me kreativne stvari - crtanje, gluma, muzika. To mi je zabavno, osećam se slobodno dok to radim - istakla je Irinina naslednica za medije.

Osim muzike, Iskra je prošle jeseni imala i svoj prvi modni nastup, gde je zasijala na modnoj pisti. Njena majka, uvek prisutna i puna podrške, nije krila ponos dok je gledala kako se njena ćerka razvija u mladu, talentovanu osobu.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)