Roditeljstvo

MARIJA ŠERIFOVIĆ NA MUKAMA ZBOG SINA! Podelila sliku sa jakom porukom, evo sa čime se novopečena mama suočava (FOTO)

Jasno je da joj nekada nije lako.

20.08.2024 13:30

MARIJA ŠERIFOVIĆ NA MUKAMA ZBOG SINA! Podelila sliku sa jakom porukom, evo sa čime se novopečena mama suočava (FOTO)
Antonio Ahel/ATAImages

Popularna pevačica Marija Šerifović postala je majka pre nekoliko meseci. Šerifovićeva je dugo maštala o tome da postane roditelj, a dolazak bebe držan je u strogoj tajnosti, kako je trudnoću iznela surogat majka.

Pevačica je godinama želela bebu, o čemu je pričala svojevremeno u jednoj televizijskoj emisiji.

- Jako je intimno je to pitanje, pogotovo u ovom trenutku i ovom slučaju. Nisam promenila to mišljenje i radujem se tom trenutku koji se verovatno i bliži. Generalno sve što ima veze sa detetom je ozbiljna stvar i oko toga nema šale. Kod mene će se to veoma planirano desiti, kada budem bila spremna da suštinu svog života podredim Šerifoviću junioru. Znam koje će ime biti, ali ne mogu da kažem - rekla je pre izvesnog vremena pevačica.

Ona ne voli da mnogo otkriva o svom privatnom životu iako u poslednje vreme snima vlogove sa prijateljima i pokazuje svoju svakodnevicu. Ipak, u tim snimcima retko prikazuje sina. Povremeno, ona objavi fotografiju sina Maria, a lice mu prekrije. 

Jedna nova fotografija koju je podelila na svojoj društvenoj mreži Instagram pokazala je kakve slatke muke Marija ima sa sinom. 

Instagram/serifovic

Marija Šerifović podelila sliku sina


- Mira ima samo kad spava - poručila je Marija na svom storiju na Instagramu i otkrila da je zapravo njen dečak kao i većina, jako nemiran.

On sada ima devet meseci i zasigurno pevačici svakim danom ulepšava život, ali ponekad zadaje i muke. Da podsetimo, Marija je nagovestila da se nešto veliko sprema kada je slavila 20 godina od izlaska svog prvog albuma, ona je rekla da nešto sprema, a i tada je spomenula dolazak "Šerifovića juniora".

BONUS VIDEO:

Komentari (0)