Roditeljstvo

"ČEKALA SAM 10 GODINA DA TE KONAČNO DRŽIM U NARUČJU": Voditeljka zaprepastila porodicu slikom iz porodilišta, devojčici dala neobično ime

Ona je imala brojne pobačaje zbog čega je ovog puta trudnoću krila do poslednjeg dana.

02.08.2023 17:00

"ČEKALA SAM 10 GODINA DA TE KONAČNO DRŽIM U NARUČJU": Voditeljka zaprepastila porodicu slikom iz porodilišta, devojčici dala neobično ime
Printscreen Instagram/emmakennytv

Čuvena britanska voditeljka Ema Keni (50) zaprepastila je porodicu i prijatelje kad je na svom Instagram nalogu objavila fotografiju iz porodilišta držeći u naručju svoju bebu. Kako je priznala, trudnoću je ovog puta krila do poslednjeg dana zato što je tokom prethodnih 10 godina uporno pokušavala da rodi treće dete, ali su se trudnoće završavale pobačajem.

Ona iz prethodnog braka ima dva sina, a devojčicu je dobila u braku sa drugim suprugom Pitom Skajvokerom, piše Dejli star.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emma Kenny (@emmakennytv)

Lepota koja oduzima dah

Ema, psiholog po zanimanju, koja radi i kao voditeljka Jutarnjeg programa britanske televizije ćerku je rodila 30. jula. 

- Čekala sam 10 godina da te konačno držim u naručju. Sa svakim pobačajem pokušavala sam da naučim da budem zahvalna i prihvatam ono što imam. Pokušala sam da prigušim svoju želju da budem ponovo majka, iako sam to silno želela - napisala je ona na svom Instagram profilu uz fotografiju bebe koju drži u naručju.

Ona je za ćerku odabrala neobično ime Eta Blu. Ema je objasnila i zašto je krila trudnoću, pa ni njeni najbliži nisu znali da je u blagoslovenom stanju sve dok nije objavila sliku iz porodilišta.

- Provela sam poslednjih devet meseci skrivajući trudnoću, putujući zemljom sa svojom pozorišnom predstavom, snimajući za svoj Jutjub kanal radeći sve što je moguće da ne razmišljam o bebi koja je rasla u mom stomaku. To je bila i nada da ovog puta dete može postati stvarnost i da će se sve završiti sa radošću rođenja umesto agonije gubitka - navela je ona.

Obraćajući se tek rođenoj ćerki, Ema je otkrila i da je imala začuđujuće laku trudnoću.

- U proteklih 38 nedelja si tiho rasla i omogućila mi laku trudnoću, dok je tvoj dolazak na ovaj svet bio daleko najdramatičniji. Osećam zaslepljujuću sreću, a tvoja lepota oduzima dah. Tvoje prisustvo je krajnje duboko, i dok žalim za godinama koje bih volela da smo imali zajedno, znam da je suđeno da budeš moja upravo sada, ni minut ranije - napisala je Ema. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emma Kenny (@emmakennytv)

Poruka za ćerku

Ona je imala i poruku za tek rođenu ćerkicu.

- Eta Blu, izlečila si moju dušu više nego što ćeš ikada znati, i podsetila me na čudo postojanja, čak i kada se suočiš sa gubitkom i patnjom. Jedva čekam da podelim naše avanture, ti si moje srce, sva moja ljubav i nada. Voli te mama! - zaključila je poznata voditeljka. 

Usledili su brojni komentari njenih prijatelja.

- O draga. Savršeno! Čestitam.

- O moj Bože! Auuu Ema, tako sam srećan zbog tebe.

- Oduševljeni smo zbog tebe, ovo su tako lepe vesti. Beba je prelepa - bili su samo neki od komentara i čestitki na profilu poznate voditeljke. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)