Roditeljstvo

PITALA JE STAROG OCA DA LI VOLI VIŠE SVOJU DECU ILI UNUKE: Usledio je odgovor zbog kog je zanemela, dobila je odgovor kakav nikako nije očekivala! (VIDEO)

Snimak koji je postao popularan na Tiktoku između ćerke i oca dirnuo je mnoge.

28.05.2023 10:01

PITALA JE STAROG OCA DA LI VOLI VIŠE SVOJU DECU ILI UNUKE: Usledio je odgovor zbog kog je zanemela, dobila je odgovor kakav nikako nije očekivala! (VIDEO)
shutterstock.com

Jedna Tiktokerka otopila je srca mnogim korisnicima ove mreže podelivši sa njima dirljiv trenutak razgovora s vremešnim ocem. Kako je istakla u objavi, želela je da sazna od njega da li voli više svoju decu ili unuke, a njegov odgovor potpuno ju je zatekao. 

Mlada žena je otkrila svojim pratiocima da je zanimljiv razgovor između nje i oca vođen na Dan majki. Video je pregledan više od milion puta, a ona je istakla kako je tema koju je započela s tatom ostavila veliki uticaj na nju i "zalečio joj dušu".  

unplash

Unuci su za svoje dede i babe nešto posebno i kroz njih oni gledaju nekadašnje odrastanje svoje dece

- Ne više, ali drugačije. Kad pogledam tvoju ćerku, svoje unuče, ja je ne vidim onako kako je ti vidiš, ja je vidim kao celovitu osobu - objasnio joj je otac.

Budući da Tiktokerka nije najbolje shvatila odgovor, tražila je od oca da joj objasni malo bolje. On je rekao da je iz prve ruke, potpuno objektivno, gledao kako beba raste i transformiše se u devojku, tako da mu je bilo lako da vidi njeno dete u "punoj suštini". 

- On nije video u mojoj ćerki samo prelepu bebu kada ju je gledao, on je video i ono što ona jeste i što će biti jer je već gledao moje odrastanje na isti način - istakla je Tiktokerka u objavi, priznavši da je očekivala mnogo jednostavniji odgovor od svog tate, te da je zato bila više nego zatečena. 

Ona je sa suzama u očima pozvala i druge da razgovaraju sa roditeljima i pitaju ih isto pitanje jer je otkrila da njihovi odgovori zaista mogu biti lekoviti. 

U komentarima njeni pratioci su se nadovezali na priču koja ih je dirnula, pa su uputili devojci reči ljubavi i podrške. 

- Kakvo saznanje za mene da vidim da postoje ljudi koji neguju iskrenu ljubav sa roditeljima. Zahvali se tati u moje ime - 

- Volimo što je tvoj otac emotivno inteligentan, ali to nije slučaj za sve nas, draga -

- Gde se mogu naći ovakvi roditelji? Mogu li da poručim preko Amazona? -

- To je zdrav odgovor -

- Oh, ovo nije za sve nas - komentarisali su korisnici mreže.

Mnogi patioci su se nadovezali na tu temu rekavši da bi rado sledili njen primer, ali da ne bi dobili odgovor kao što je dao njen otac. Mnogi su podelili da je njihov odnos sa roditeljima drugačiji i teži u mnogim situacijama. Tiktokerka je napravila i kratak video priznavši da zato što njen otac poseduje emocionalnu inteligenciju ne znači da njih dvoje nemaju mimoilaženja u stavovima i da se ne slažu u nekim temama. Otkrila je da se ranije dešavalo da on nije davao tako "lekovite" komentare.

@finding_torrie Replying to @Straw🍓 ♬ Belonging - Muted

U međuvremenu je ocu otkrla da je postao popularan na društvenim mrežama i priznala mu je kako ceni što su bliski i što ima oca poput njega.

- Bilo bi prilično dostignuće ne voleti ćerku poput tebe do meseca i nazad - rekao joj je ponosni tata.

Mnogi su uporedili svoje veze sa roditeljima sa Tiktokerkom. Različite životne okolnosti i odrastanja su kod mnogih stvorila drugačije odnose zbog čega su mnogi bili uskraćeni za pravu roditeljsku ljubav. Neki su se šalili kako njihovi roditelji vole više svoje ljubimce nego njih, međutim, većina je bila saglasna da mame i tate vole svoju decu i da je logičan sled da i na unuke prenose ljubav, s tim što sa godinama njihova ljubav postaje zrelija i opuštenija. Takođe, otvoreniji su da je pokažu, dok je za decu trebalo biti strog.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)