Roditeljstvo

TRAŽILA JE ĆERKU PO CELOJ KUĆI, A ONDA JE USLEDIO ŠOK! Dete se ušuškalo kod jednog od "najvećih čovekovih neprijatelja"! (VIDEO)

Jedna Tiktokerka je podelila krajnje neobičnu situaciju iz svog doma koja je privukla veliku pažnju, pa ju je pogledalo više od 13 miliona ljudi.

22.05.2023 17:01

TRAŽILA JE ĆERKU PO CELOJ KUĆI, A ONDA JE USLEDIO ŠOK! Dete se ušuškalo kod jednog od "najvećih čovekovih neprijatelja"! (VIDEO)
Printscreen/TikTok/annefirat.27

Mnoga deca posle više sati provedenih u kući teško pronalaze zabavu i način da se okupiraju, pa se može dogoditi da naprave haos, što izazivajući nered, što stvarajući galamu. Jasno je da takva situacija veoma lako može roditelje da izbaci iz koloseka i da ih dovede na ivicu živaca. Osim toga, dešava se i da u pokušaju da na razne načine animiraju mališane, mame i tate izgube strpljenje, pa više ne znaju šta im je činiti dok se ne odluče za kažnjavanje.

Ipak, pojedini roditelji imaju sreće da bukvalno tokom dana ne čuju decu jer su ona ili mirna ili su u stanju da se sama zaigraju u tolikoj meri da roditelji mogu da pozavršavaju sve svoje ostale obaveze. Međutim, ta tišina je sasvim u redu dok ne postane neprirodna, odnosno dok ne nastane tajac pa majke i očevi ne znaju šta se dešava sa detetom.

shutterstock.com

Majke najbolje znaju kako je nekada teško animirati decu, naročito ako ne hodaju i još nisu počela da komuniciraju 

Sa takvom situacijom susrela se Tiktokerka, koja se predstavlja kao @annefirat.27, a kojoj je u jednom trenutku nestalo dete u kući i to nakon što se satima samo igralo u sobi. Nakon dužeg vremena potrage, zbunjena žena je ušla u kuhinju i, verovali ili ne, dete zatekla u jednoj od fioka. Ona je bila širom otvorena, a u njoj je devojčica od jedva dve godine ležala među gomilom slatkiša.  

Uz objavu koju je majka podelila na popularnoj društvenoj mreži stajao je i ispis: "Pronašla je najbolje mesto". Devojčica je ležala među grickalicama i slatkišima i iskoristila je priliku da otvori bombonjeru kako bi se poslužila poslasticom. Majka ju je gledala dok je ona strpljivo otvarala omot od čokoladice, koristeći priliku da se zasladi dok je niko ne vidi.

- Opuštena je i srećna. Nemoj je sklanjati sa njenog mesta, molim te -

- Pa... neko živi svoje najbolje trenutke u životu -

- Odličan plan - 

- Ovo sam definitivno ja -

- Ona je pronašla svoje nebo - 

- Sklonila se kod najvećeg neprijatelja, ali toga još nije svesna - komentarisali su korisnici mreže.

Snimak je beskrano nasmejao Tiktokere, pa su mnogi primetili da je i taj način da dete bude mirno i zaigrano, odličan. Složili su se da je bolje to nego da se čuje buka po kući zbog dosade.

Ovaj video je pogledalo 13,6 miliona korisnika i mnogi su majci poručili da uživa u tome dok je devojčica još mala i da sigurno neće praviti veće probleme od tog. Pojedini Tiktokeri su majci sugerisali da je barem sigurna na kom mestu može naći svoje dete ako je u kući previše tiho ili ako je ne može pronaći u drugim prostorijama.

Mnogi su se prisetili svog detnjstva, rekavši kako su bili u sličnim situacijama i da su nekada i "krali" slatkiše i nosili ih u svoju sobu koju su zaključavali. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)