Roditeljstvo

OBIŠLA JE SINA U TOKU NOĆI, A SCENA KOJU JE ZATEKLA POTPUNO JE ŠOKIRALA: Nije ni slutila koju je tajnu skrivao od nje i ugrozio svoje zdravlje (VIDEO)

Dečak je zaspao držeći ispod prekrivača nešto veoma dragoceno za njega.

21.05.2023 19:06

OBIŠLA JE SINA U TOKU NOĆI, A SCENA KOJU JE ZATEKLA POTPUNO JE ŠOKIRALA: Nije ni slutila koju je tajnu skrivao od nje i ugrozio svoje zdravlje (VIDEO)
Printscreen/TikTok/belllelynn

Roditelji muku muče sa uspavljivanjem dece jer njihove aktivnosti ne dozvoljavaju da im san dođe brže na oči, a mnoga često ostanu budna do kasno pišući domaće zadatke. Ipak, ima i one dece koja se samostalno uspavljuju a to je najčešće uz neki crtani ili dečiji film.

Jedna majka zabeležila je nesvakidašnju scenu deteta koje je zaspalo u krevetu kada je želela da ga obiđe i ugasi tv koji je gledao. Tražeći ispod ćebet,a kojim je bio pokriven, njegov daljinski upravljač malo je reći da je žena ostala iznenađena scenom koju je zatekla.

Printscreen/TikTok/belllelynn

Mama je mislila da dečak bezbrižno spava, dok nije podigla ćebe

Sklanjajući prekrivač koji je detetu bio gotovo preko lica, želela je da mu podesi ćebe i da istovremeno ugasi tv u njegovoj sobi.

Kada je sklonila ćebe ostala je frapirana onim šo je videla, jer je preko deteta bila prelivena kantica sa kremom. Dečakova majica je bila umazana slatkim namazom kao i usta, što znači da je on to jeo pre spavanja sakrivši ispod ćebeta. Snimak je sakupio 3,3 miliona sviđanja a žena je u komentarima pokazala da je dečak prethodno jeo čak i čizkejk i da se očigledno nije tu zaustavio. 

- Sada je čokolada potrošena -

- Onako kako bih ga i ja sakrio -

- Ne, nisam spremna na ovakve roditeljske brige -

 

 

- Ne bih znala zaista šta da uradim u ovoj situaciji -

- Zbog ovoga volim decu!- komentarisali su korisnici TokTok-a.

Tiktokeri su bili oduševljeni dečakovom dosetljivošću koja je nažalost kasnije doživela neuspeh jer je bio razotkriven. Mnogi su u ovome videli razumevanje za decu koja su slaba na slatkiše, međutim, upozorili su da sa time treba biti posebno oprezan.

Majka je objasnila da je dečaka probudila usred noći da ga istušira i da je on bio polupospan te da se pretvarao zbunjen onim što se dogodilo i da je rekao kako je samo malo jeo čokolade

Mnoge mame su prepoznale svoju decu u ovom snimku te poručili ovoj majci da je sa podizanjem deteta tog uzrasta potrebno strpljenje. Drugi su pozdravili majčinu samokontrolu i rekli joj kako odlično vlada situacijom jer bi oni u tom slučaju verovatno "digli frku".

BONUS VIDEO:

Komentari (0)